www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

8.10.10

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ-(ΣΕΔ) Αθήνα 8-10-2010 Θέμα: Αποχώρηση του κ. Σπύρου Καπράλου από τη θέση του Προέδρου του Χ.Α.

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου ευχαριστεί τον κ. Σπύρο Καπράλο για την γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε την τελευταία εξαετία κατά την οποία ήταν Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών.


Δεν ξεχνάμε ότι επί των ημερών του κ. Καπράλου ο ΣΕΔ αναγνωρίσθηκε ως εκπρόσωπος των ιδιωτών επενδυτών στη χώρα μας, με την τοποθέτηση εκπροσώπου του στη Συμβουλευτική Επιτροπή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. 
Η αναγνώριση αυτή έγινε για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Χρηματιστηρίου και μάλιστα διακομματικά, με νόμο που ψηφίσθηκε από την προηγούμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και επικυρώθηκε με Υπουργική απόφαση από τη σημερινή Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Ελπίζουμε ότι και ο νέος Πρόεδρος του Χ.Α. θα επιλεγεί με αξιοκρατικά κριτήρια και μετά από διαβούλευση στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι φορείς της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς.  Ο ΣΕΔ στηρίζει αυτή τη διαδικασία, η οποία πιστεύουμε ότι μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα για την περεταίρω αναβάθμιση του Χρηματιστηρίου Αθηνών και θα συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των επενδυτών προς τον θεσμό.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος...........Ο Γεν.Γραμματέας
Μπάμπης Εγγλέζος......Γιάννης Σαρρής

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ