www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

15.6.12

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΚΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΨΙΜΩΝ ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ


Λευκωσία, 15 Ιουνίου 2012

Η παρούσα ανακοίνωση αποτελεί ειδοποίηση της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρεία Λτδ (η «Τράπεζα» και/ή «Εταιρία») αναφορικά με τα Μετατρέψιμα Αξιόγραφα Κεφαλαίου («Αξιόγραφα») της Τράπεζας που διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου με κωδικό BCCCΒ/ΤKMAK και στο Χρηματιστήριο Αθηνών με κωδικό BCOB2/ΚΥΠΡΟ2, με βάση τις πρόνοιες του Όρου 4 των Όρων Έκδοσης των Μετατρέψιμων Αξιογράφων Κεφαλαίου ως αυτοί παρατίθενται στο Ενημερωτικό Δελτίο της Εταιρίας ημερομηνίας 30 Απριλίου 2009 («Όροι Έκδοσης»).
Με βάση τις πρόνοιες του Όρου 4 η Τράπεζα αποφάσισε την ακύρωση της πληρωμής τόκου για την περίοδο 1 Ιανουαρίου 2012 -30 Ιουνίου 2012. Σύμφωνα με τους Όρους Έκδοσης, η Τράπεζα θα ικανοποιήσει την Ακυρωθείσα Πληρωμή Τόκου για την περίοδο 1 Ιανουαρίου 2012-30 Ιουνίου 2012 μόνο κατά την εξαγορά των Αξιογράφων. Η Ακυρωθείσα Πληρωμή Τόκου θα ικανοποιηθεί μόνο από το προϊόν έκδοσης μετοχών της Τράπεζας σύμφωνα με τις πρόνοιες του Όρου 6 των Όρων Έκδοσης. Σύμφωνα με τον Όρο 4 των Όρων Έκδοσης, στην Ακυρωθείσα Πληρωμή Τόκου δεν θα λογίζεται τόκος.

Η Τράπεζα προβαίνει σε όλες τις ενέργειες που θα της επιτρέψουν να επιστρέψει σε καταβολή τόκου το συντομότερο δυνατό.


Το Συγκρότημα Τράπεζας Κύπρου ιδρύθηκε το 1899 και είναι σήμερα ο ηγετικός χρηματοοικονομικός οργανισμός στην Κύπρο. Το Συγκρότημα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών που περιλαμβάνει τραπεζικές υπηρεσίες, χρηματοδοτήσεις, φάκτοριγκ, χρηματοεπενδυτικές υπηρεσίες, διαχείριση κεφαλαίων και ασφάλειες γενικού κλάδου και ζωής. Η Τράπεζα Κύπρου λειτουργεί μέσω 573 καταστημάτων, από τα οποία 194 λειτουργούν στη Ρωσία, 187 στην Ελλάδα, 135 στην Κύπρο, 42 στην Ουκρανία, 10 στη Ρουμανία, 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο και 1 στα Channel Islands. Επιπλέον, η Τράπεζα λειτουργεί 6 καταστήματα αντιπροσωπείας στη Ρωσία, την Ουκρανία, την Σερβία και τη Νότια Αφρική. Το Συγκρότημα εργοδοτεί 11.175 άτομα διεθνώς.

Στις 31 Μαρτίου 2012, το Σύνολο Περιουσιακών Στοιχείων του Συγκροτήματος ανερχόταν σε €38,66 δισ. και τα Ίδια Κεφάλαια του σε €2,85 δισ. Οι μετοχές της Τράπεζας Κύπρου είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συγκροτήματος www.bankofcyprus.com.


Πηγή:www.capital.gr

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ