www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

6.3.20

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η εξαγορά της D MARINAS HELLAS Α.Ε. από τη VENILIA INVESTMENTS S.A.R.L.

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η εξαγορά της D MARINAS HELLAS Α.Ε. από τη VENILIA INVESTMENTS S.A.R.L.


Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η εξαγορά της D MARINAS HELLAS Α.Ε. από τη VENILIA INVESTMENTS S.A.R.L.
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της Επιτροπής Ανταγωνισμού αναφέρεται ότι:
Η Επιτροπή Ανταγωνισμού σε τμήμα, την 5η Μαρτίου 2020, ενέκρινε ομόφωνα, με την υπ' αριθ. 705/2020 απόφασή της, κατ' άρθρο 8 παρ. 3 του ν. 3959/2011, την από 13/1/2020 γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση ποσοστού 99% επί του μετοχικού κεφαλαίου της D MARINAS HELLAS Α.Ε. από τη VENILIA INVESTMENTS S.A.R.L. και, συνεπώς, απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου της δεύτερης επί της πρώτης.
Με την ως άνω απόφασή της, η Επιτροπή Ανταγωνισμού έκρινε ότι η εν λόγω συγκέντρωση, η οποία αφορά την αγορά παροχής λιμενικών υπηρεσιών από τους τουριστικούς λιμένες-μαρίνες στα σκάφη αναψυχής και τους χρήστες τους στην ελληνική επικράτεια, παρότι εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του ν. 3959/2011, όπως ισχύει, δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στην αγορά.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ