www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

19.11.18

Π. Μοσκοβισί: Δεν πρόκειται να υπάρξουν «κακές εκπλήξεις» για τον ελληνικό προϋπολογισμό

Π. Μοσκοβισί: Δεν πρόκειται να υπάρξουν «κακές εκπλήξεις» για τον ελληνικό προϋπολογισμό


Δεν πρόκειται να υπάρξουν "κακές εκπλήξεις" ξεκαθάρισε ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί ερωτηθείς σχετικά με τον ελληνικό προϋπολογισμό σε συνέντευξη Τύπου μετά το έκτακτο Eurogroup που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες.
"Δεν μπορούμε να προδικάσουμε από σήμερα αυτά που θα ανακοινωθούν την Τετάρτη. Υπομονή" ανέφερε ο Π. Μοσκοβισί, σχολιάζοντας ότι από μόνο του ότι η Ελλάδα θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο Ευρωπαϊκό Εξάμηνο είναι ένα "γεγονός", μια "καλή είδηση".
"Η συνεργασία με τις ελληνικές αρχές είναι πολύ θετική. Μην περιμένετε κακές εκπλήξεις στην έκθεση. Δεν θα υπάρχουν", σημείωσε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Eurogroup, Μάριο Σεντένο επιβεβαίωσε ότι η Ελλάδα δεν ήταν στην ατζέντα της σημερινής συνεδρίασης, επαναλαμβάνοντας ότι δεν είναι ανάμεσα στις χώρες που έχει λάβει γράμμα από την Επιτροπή σχετικά με τον προϋπολογισμό της. "Είμαι σίγουρος ότι η ελληνική κυβέρνηση θα συνεχίσει τη μεταρρυθμιστική διαδικασία και θα εκπληρωσει τις δεσμεύσεις της για το επόμενο και τα επόμενα έτη έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει πραγματικά ένα ‘success story' στο μέλλον", κατέληξε.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ