www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

15.10.18

Διάκριση της APIVITA στα βραβεία HR Awards 2018

Διάκριση της APIVITA στα βραβεία HR Awards 2018


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η APIVITA βραβεύτηκε στα HR Awards, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Συγκεκριμένα, η APIVITA διακρίθηκε στις κατηγορίες Learning & Development και Corporate Social Responsibility, αποσπώντας βραβεία Silver και στις δύο κατηγορίες.
Στην κατηγορία Learning & Development / Best Youth Employment Initiative η APIVITA ξεχώρισε για την πρωτοβουλία “ BEE The Future”, ένα 360ο ολιστικό Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης που δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχους φοιτητές να έρθουν σε επαφή με την αγορά εργασίας και να εξειδικευτούν στον τομέα ενδιαφέροντός τους μέσα σε ένα δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο περιβάλλον. Με σύνθημα “ BEE Skilled - BEE On Board”, εργαζόμενοι από όλα τα τμήματα συμμετέχουν σε ένα δομημένο πρόγραμμα συμβάλλοντας στη δημιουργία ευκαιριών για νέους που ξεκινούν την καριέρα τους. Μάλιστα την τελευταία πενταετία ο αριθμός των ατόμων που εκπόνησαν την πρακτική τους άσκηση στην APIVITA ξεπέρασε τους 210, ενώ το συνολικό ποσοστό απορρόφησης τους με την ανάληψη Entry Level θέσεων αγγίζει το 20%. Αξίζει να σημειωθεί ότι για 3η συνεχόμενη χρονιά η APIVITA συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τις εταιρίες που επιθυμούν να απασχοληθούν οι νέοι, σύμφωνα με την έρευνα Καριέρα & Γενιά Y του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Επιπλέον, στην κατηγορία Corporate Social Responsibility / Best Corporate Social Responsibility Initiative η APIVITA βραβεύθηκε για την εθελοντική ομάδα της εταιρείας “ APIVITA RUNNING BEES”, αλλά και γενικότερα για την μακρόχρονη πίστη και δέσμευσή της σε ένα αειφόρο μοντέλο επιχειρηματικότητας που θέτει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως προτεραιότητα. Η ομάδα “ APIVITA RUNNING BEES” συμμετέχει σε αθλητικές διοργανώσεις και συγκεντρώνει χρήματα, καθώς για κάθε χιλιόμετρο που τρέχει ένας εργαζόμενος, η εταιρεία συνεισφέρει με τη σειρά της με ένα ποσό. Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η συμμετοχή των εργαζομένων σε αθλητικά γεγονότα συνδέοντας αυτή τους την προσπάθεια με ένα καλό σκοπό.
Ο κ. Αναγνώστης Τσουκαλάς, Head of HR της APIVITA, σχολίασε σχετικά μετά την παραλαβή των βραβείων: «Για 3η συνεχόμενη χρονιά αναγνωρίζεται από τα HR Awards η δέσμευση της APIVITA και των ανθρώπων της στη συνεχή βελτίωση και στη δημιουργία αξίας. Συγχαρητήρια στους 276 ανθρώπους της APIVITA οι οποίοι καθημερινά με πάθος, ήθος και γνώση μεταφέρουν έμπρακτα το μήνυμα της εταιρείας: “ Pollinate Beauty”» .

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ