Κρίση στη Μέση Ανατολή: Η επόμενη μέρα για τον Έλληνα καταναλωτή * Τέσσερις μειώσεις φόρων ενεργοποιεί η κυβέρνηση τις επόμενες ημέρες * Τα προγράμματα κατάρτισης της ΔΥΠΑ οδηγούν σε εργασία - «Πάνω από 260.000 ωφελούμενοι» * Ανοίγει ο δρόμος για τα σιδηροδρομικά έργα ΣΚΑ - Οινόη και Μουριές - Προμαχώνας * Η Ιαπωνία προγραμματίζει τη διάθεση πετρελαίου από τα αποθέματά της * ΕΦΕΤ για Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή: Στο επίκεντρο η ασφάλεια των προϊόντων και η ενίσχυση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών * Τεχνολογία και ηλεκτρονικό εμπόριο - Πώς αλλάζουν οι συνήθειες των καταναλωτών - Στοιχεία για την Ελλάδα

28.9.18

Mέλος της Επιτροπής Επιθεώρησης της ΕΚΤ ο διοικητής της ΤτΕ Γ. Στουρνάρας

Mέλος της Επιτροπής Επιθεώρησης της ΕΚΤ ο διοικητής της ΤτΕ Γ. Στουρνάρας


Tτο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αποφάσισε την τοποθέτηση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, ως μέλος στην Επιτροπή Επιθεώρησης, σε αντικατάσταση του κ. Erkki Liikanen. Η απόφαση έχει άμεση ισχύ.
Η Επιτροπή Επιθεώρησης περιλαμβάνει επίσης τους Luis de Guindos, Josef Bonnici, Patrick Honohan και Ewald Nowotny και θα εκλέξει ακολούθως τον πρόεδρό της, καθώς τη θέση κατείχε ο Erkki Liikanen.
Ανάμεσα στις αρμοδιότητες της Επιτροπής περιλαμβάνεται η ακεραιότητα των χρηματοοικονομικών στοιχείων, η συμμόρφωση με τους εφαρμοστέους νόμους, κανονισμούς και κώδικες συμπεριφοράς του Ευρωσυστήματος, η επίβλεψη των εσωτερικών ελέγχων και η άσκηση των λειτουργιών επιθεώρησης.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ