www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

6.8.15

ΣΤΟ 36% ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΜΟΝΟ 41% ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ!

ΣΤΟ 36% ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΜΟΝΟ 41% ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ!


(Πεμ. 6/8/15 - 20:16)
TO 83% ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΙΝΚ ΤΑΝΚ "BRIDGINGEUROPE" (22-24/7/15)
Η Iskra αναδημοσιεύει χωρίς κρίσεις και σχόλια για την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία τους, ευρήματα από τη δημοσκόπηση της δεξαμενής σκέψης Bridging Europe η οποία στο διάστημα 22 με 24 Ιουλίου με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων σε σταθμισμένο δείγμα 1.010 ατόμων Πανελλαδικά (Δείτε ολόκληρη την έρευνα στα αγγλικά ΕΔΩ).
Στην ερώτηση : "Κάτω από τις παρούσες συνθήκες, προτιμάτε να μείνει ή να φύγει η χώρα από την ευρωζώνη", το 36% απαντάει να φύγει, ένα 41% να μείνει, ενώ ένα 23% επιλέγει το δεν ξέρω/δεν απαντώ.
------
Όσον αφορά στην ερώτηση σχετικά με το αν πιστεύουν οι συμμετέχοντες "ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε το προεκλογικό του πρόγραμμα", οι απαντήσεις είχαν ως εξής: ένα ποσοστό της τάξης του 83% θεωρεί πως το εγκατέλειψε, ένα 9% πως δεν το εγκατέλειψε, ενώ ένα 8% επέλεξε το δεν ξέρω/δεν απαντώ.
------
Στην ερώτηση : "Πιστεύετε ότι η συμφωνία διάσωσης , που τελικά υπεγράφη, μπορεί να βελτιώσει τις κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες;", στο σύνολο των ψηφοφόρων ένα 73% απαντάει όχι, ένα 8% απαντάει ναί και το 19% δεν ξέρω/δεν απαντώ.
Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ το ποσοστό του όχι αυξάνεται στο 82%, ενώ μόλις 7% απαντάει ναί και 11% επιλέγει το δεν ξέρω/δεν απαντώ.
------
Στην ερώτηση :"Είστε ικανοποιημένοι από την γενική εικόνα της κυβέρνησης ως τώρα;", Όχι απαντάει το 77%, ναί απαντάει 15% και 8% δεν ξέρω/δεν απαντώ.
-----
Στην ερώτηση : "Νιώθετε ότι η ελληνική κυβέρνηση συνθηκολόγησε στις απαιτήσεις των πιστωτών;". Ναί απαντάει το 76%, όχι απαντάει το 9% , ενώ 15% επιλέγει το δεν ξέρω/δεν απαντώ.
-----
Τέλος, στην ερώτηση : "Εάν γίνονταν εθνικές εκλογές σήμερα, ποιό κόμμα θα ψηφίζατε;":
Το 32% επιλέγει τον ΣΥΡΙΖΑ, το 18,6% ΝΔ, το 6,4% "Ποτάμι", το 5,9% Χ.Α., το 5,2% ΚΚΕ, το 4,1% ΑΝΕΛ, 3,0% ΠΑΣΟΚ, 4,2% Άλλο κόμμα και 19,4% των ψηφοφόρων εμφανίζεται αναποφάσιστο.
 http://iskra.gr

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ