www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

2.6.15

Specialty Coffee – Ethiopia Yukro: ο τρίτος specialty limited edition καφές του MicroFarm Project από την Coffee Island

 
Specialty Coffee – Ethiopia Yukro: ο τρίτος specialty limited edition καφές του MicroFarm Project από την Coffee Island


Αθήνα, 02 Ιουνίου 2015. Η Coffee Island ανακοινώνει τη συνέχεια του MicroFarm Project μέσω του οποίου  διαθέτει  limited edition specialty καφέδες που προέρχονται από συγκεκριμένη φάρμα ανά τον κόσμο. Η εταιρεία συνεχίζει με τον νέο Specialty Coffee, τον Ethiopia Yukro ο οποίος έχει πάρει το όνομά του από το συνεταιρισμό και σταθμό επεξεργασίας Yukro στην περιοχή Gera δυτικά της Αιθιοπίας, μετά από την επιτυχημένη πορεία και την εξάντληση των αποθεμάτων του καφέ Rwanda Gashonga Red Bourbon,  του δεύτερου κατά σειρά MicroFarm project.

Ο καφές Ethiopia Yukro είναι διαθέσιμος από την 1η Ιουνίου στην Ελλάδα και στις 8 Ιουνίου στο δίκτυο της Κύπρου για παρασκευή στο espresso bar  των καφεκοπτείων (σε espresso ή φίλτρου με Hario V60) ή σε κόκκους σε συσκευασία 200γρ. Το νέο MicroFarm Project είναι ο τέλειος συνδυασμός για κρύα ροφήματα ειδικά για την καλοκαιρινή περίοδο ενώ οι διαθέσιμες ποσότητες θα επαρκούν περίπου για 3-4 μήνες.

Το λανσάρισμα του Ethiopia Yukro καφέ αποτελεί παγκόσμια αποκλειστικότητα καθώς θα διατίθεται μόνο στα καφεκοπτεία Coffee Island για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Θα δίνονται πληροφορίες για τη φάρμα, το είδος του καρπού, τη μέθοδο επεξεργασίας του καρπού, την πιστοποίηση του καφέ, το προφίλ ψησίματος του καφέ και το γευστικό προφίλ του.

Από  1η Ιουνίου ένας ακόμα απόλυτα ισορροπημένος και πλήρης καφές στα καταστήματα Coffee Island!

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ