www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

2.3.12

Πρόσκληση στην ιδρυτική συνάντηση της Πλατφόρμας για τις Μελλοντικές Βιομηχανικές Τεχνολογίες MANUFUTURE – CY

Πρόσκληση στην ιδρυτική συνάντηση της Πλατφόρμας για τις Μελλοντικές Βιομηχανικές Τεχνολογίες MANUFUTURE – CY
02/03/2012





Το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους στην ιδρυτική συνάντηση της Πλατφόρμας για τις Μελλοντικές Βιομηχανικές Τεχνολογίες “ Manufuture - CY “, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, από τις 4.00 μ.μ. μέχρι τις 6.30 μ.μ. στο Κέντρο Παραγωγικότητας, στη Λευκωσία.

Η Κυπριακή Πλατφόρμα Manufuture – CY θα αποτελέσει την εθνική πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Τεχνολογικής Πλατφόρμας για τις Μελλοντικές Βιομηχανικές Τεχνολογίες, Manufuture. Σκοπός της Manufuture – CY είναι η ανταλλαγή απόψεων, η ευθυγράμμιση των δραστηριοτήτων της κυπριακής βιομηχανίας, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της, με την πολιτική της Ευρωπαϊκής πλατφόρμας και η παροχή της δυνατότητας στις κυπριακές επιχειρήσεις να συμμετέχουν στα προγράμματα συνεργασίας που καθοδηγεί η ευρωπαϊκή πλατφόρμα στα πλαίσια του 7ου προγράμματος πλαίσιο.

Η Ευρωπαϊκή Τεχνολογική Πλατφόρμα για τις Μελλοντικές Βιομηχανικές Τεχνολογίες Manufuture αντιπροσωπεύει τις απόψεις της ευρωπαϊκής βιομηχανίας στα κέντρα αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχει συμβάλει στη δημιουργία της Σύμπραξης Δημόσιου Ιδιωτικού τομέα «Εργοστάσια του Μέλλοντος» σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για την οποία διατίθεται χρηματοδότηση 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ από το 2009 μέχρι το 2013 για την υποστήριξη της βιομηχανίας στην ανάπτυξη νέων και αειφόρων τεχνολογιών. http://ec.europa.eu/research/industrial technologies/factories-of-the-future en.html Ιστοσελίδα European Commision > Research and Innovation > Industrial Technologies > Public Private Partnerships > Factories of the Future.

Οι δραστηριότητες της πλατφόρμας Manufuture – CY θα περιλαμβάνουν διάχυση πληροφοριών, θεματικά εκπαιδευτικά εργαστήρια, παραγωγή κειμένων και συνεισφορές σε πρωτοβουλίες, στην πολιτική για τη βιομηχανία και θέματα που την αφορούν, καθώς και νέες πρωτοβουλίες για ενίσχυση και διευκόλυνση της συνεργασίας μεταξύ των μελών της.

Προσκαλούνται να εγγραφούν μέλη της πλατφόρμας βιομηχανίες, ως επίσης και φορείς που επηρεάζουν και επηρεάζονται από τη βιομηχανία, επιχειρήσεις, σύνδεσμοι επιχειρήσεων, επιχειρήσεις πληροφορικής και ερευνητικά κέντρα που είναι άμεσα ενδιαφερόμενοι καθώς και άλλοι Δημόσιοι Οργανισμοί, ακαδημαϊκά ιδρύματα, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, συντεχνίες, επιχειρήσεις προσφοράς υπηρεσιών και σύνδεσμοι καταναλωτών που είναι έμμεσα ενδιαφερόμενοι.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ