Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο.

10.10.17

Iκανοποίησή του δήλωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο

Ικανοποιημένο το Οικονομικό Επιμελητήριο με την ρύθμιση για δωρεάν υπηρεσίες σε υπερχρεωμένους δανειολήπτες

Την ικανοποίησή του δήλωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο διότι στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας με τίτλο «'Ασκηση υπαιθρίων εμπορικών δραστηριοτήτων, εκσυγχρονισμός της επιμελητηριακής Νομοθεσίας και άλλες διατάξεις», που κατατέθηκε στη Βουλή, προβλέπεται η παροχή εξειδικευμένων οικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών σε πολίτες χαμηλού εισοδήματος από λογιστές Α' και Β' τάξης, στο πλαίσιο των εξωδικαστικών διαδικασιών επίλυσης διαφορών.
Με αυτό τον τρόπο, όπως σημειώνει το επιμελητήριο, εξυπηρετούνται χωρίς κόστος νοικοκυριά, που επείγονται να υπαχθούν στο μηχανισμό, και δίνεται η δυνατότητα στον λογιστή να βοηθήσει, με τη σχετική δαπάνη για την αποζημίωσή του, να καλύπτεται από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας, "Με μεγάλη μας χαρά είδαμε ότι ικανοποιείται ένα αίτημά μας, το οποίο αφορά αφενός στην εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου και αφετέρου στη δημιουργία νέων δουλειών στους συναδέλφους. Η αρωγή των συγκεκριμένων ευπαθών κοινωνικών ομάδων από λογιστές - μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της υπευθυνότητας, με την οποία αντιμετωπίζουμε το ζήτημα. Συνεχίζουμε, πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των μελών μας, και - κατ΄ επέκταση - του κοινωνικού συνόλου".

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ