www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

28.2.12

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ υιοθετεί και ασπάζεται τις αρχές του Παγκόσμιου έτους Συνεταιρισμού 2012


Αθήνα, Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012. Η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών ανακήρυξε το 2012 ως Παγκόσμιο Έτος Συνεταιρισμού, αναδεικνύοντας έτσι, την συνεισφορά του συνεταιριστικού κινήματος στην κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη. Με κύριο θέμα: «Οι Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Χτίζουν ένα Καλύτερο Κόσμο», αυτό το έτος συμβολίζει την ανάπτυξη και προάγει την πρόοδο των συνεταιριστών σε όλο τον κόσμο.
Δεδομένης της οικονομικής ύφεσης, αυτό δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός. Θα έχει θετικό αντίκτυπο στο πελατολόγιο, καθώς από την συνένωση των πελατών με τις συνεταιριστικές επιχειρήσεις μόνο οφέλη μπορούν να προκύψουν. Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, στηρίζει βαθιά και υπηρετεί πιστά ως μέλος, το θεσμό της Κοινωνικής Οικονομίας. Η ένωση στων δυνάμεων με όλες τις Συνεταιριστικές Ενώσεις και τις Συνεταιριστικές Τράπεζες, εξασφαλίζει στον πελάτη σταθερότητα.
Οι συνεταιριστικές επιχειρήσεις είναι πολύτιμες για την οικονομία, σήμερα, πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, μιας και η παγκόσμια ύφεση απαιτεί βαθιές και ουσιαστικές τομές στα θεμέλιά της. Βασίζονται σε αρχές που τα ίδια τους τα μέλη θέτουν και καλλιεργούν ένα νέο μοντέλο διαχείρισης. Έτσι λοιπόν και η Συνεταιριστική Ασφαλιστική υιοθετεί και ασπάζεται αυτές τις αρχές, οι οποίες είναι:
• Η αξία του ανθρώπου, πριν από το κέρδος: Η επιτυχία μας δεν μετριέται με οικονομικά μεγέθη και η δραστηριότητά μας είναι βασισμένη στο τι είναι δίκαιο και συμφέρον για τους πελάτες μας.
• Ενδυναμώνοντας τις Τοπικές Κοινωνίες: Η ενδυνάμωση μιας κοινωνίας, δεν εκτιμάται μόνο χρηματικά. Ζούμε κι εργαζόμαστε καθημερινά σε κοινωνίες και αυτές καλούμαστε να υπηρετήσουμε. Γι αυτό δραστηριοποιούμαστε τοπικά και στηρίζουμε τοπικά!
• Διαφάνεια κι ανοιχτή επικοινωνία: Προάγουμε το ανοικτό δίκτυο επικοινωνίας με τον πελάτη, γιατί γι αυτόν αποτελεί το μόνο μέσο για να επιλέξει σωστά.
• Υιοθετούμε δομές δημοκρατικά: Δεν περιοριζόμαστε μόνο στις αναφορές των πελατών μας αλλά δημιουργούμε περισσότερες γραμμές επικοινωνίας μέσα από τις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε, ώστε αυτές να αντανακλώνται δημιουργικά στις δομές μας.
Οι συνεταιριστικές επιχειρήσεις χτίζουν τοπικές, στέρεες κι ενδυναμωμένες οικονομίες. Το 2012 γιορτάζεται παγκοσμίως το συνεταιριστικό μοντέλο διαχείρισης και οι αξίες που αντιπροσωπεύει στην κοινωνία, στην οικονομία και στον πολιτισμό. Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική κατατάσσεται πάντα στην πρώτη γραμμή του χώρου της Κοινωνικής Οικονομίας και παραμένει… η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!
Ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρίας, κ. Δημήτρης Ζορμπά δήλωσε: «Στην Συνεταιριστική Ασφαλιστική νοιώθουμε περήφανοι για τις αρχές που διέπουν την Εταιρία μας. Το Παγκόσμιο Έτος Συνεταιρισμού, όπως ανακηρύχτηκε το 2012 στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, είναι μια ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο το θεσμό της Κοινωνικής Οικονομίας στην συνείδηση του καταναλωτή. Η αξία του ανθρώπου αποτελεί τη κεντρική μας στρατηγική όπως αυτή παρουσιάζεται μέσα από τη συμπεριφορά του προσωπικό μας, τα ασφαλιστικά προγράμματα μας και τις ανθρωπιστικές σχέσεις που έχουμε αναπτύξει με τους πελάτες μας».
ΤΕΛΟΣ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ