www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

23.1.12

1-3 Μαρτίου 2012 τα LOGI.C 2012 ανανεώνουν το ραντεβού τους με την αγορά!

Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2012. Με δεδομένο το κύρος τους ύστερα από τρεις πετυχημένες διοργανώσεις, οι πολύ-ημερίδες LOGI.C δίνουν και πάλι ραντεβού με την αγορά μεταξύ 1-3 Μαρτίου 2012 στην Αίγλη Ζαππείου.


Τα Logistics Conferences που διοργανώνει η o.mind Creatives, και υποστηρίζουν τα περιοδικά Supply Chain & Logistics και Cargo Plus, αλλά και το www.supply-chain.gr, αναμένεται να δώσουν ηχηρό μήνυμα στην αγορά σε μια περίοδο εσωστρέφειας, αναδεικνύοντας ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο αναφορικά με την Στρατηγική Διαχείριση της Κρίσης στο σύνολο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.
Στις τρεις ημέρες των πολύ-ημερίδων LOGI.C 2012, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί, θεσμικοί και πολιτειακοί παράγοντες θα συναντηθούν και θα λάβουν μέρος σε παράλληλα round tables, workshops, ημερίδες, επιχειρώντας να εντρυφήσουν σε όλα τα σημαντικά και επίκαιρα θέματα της αγοράς των Logistics, της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Εμπορευματικών Μεταφορών, ανάγοντας τις πολύ-ημερίδες LOGI.C σε έναν από τους πλέον σημαντικούς θεσμούς ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων του κλάδου.
Οι βασικές θεματικές με τις οποίες θα ασχοληθούν τα εφετινά LOGI.C θα αφορούν:
• Εξαγωγές & Εφοδιαστική Αλυσίδα
• Strategically Managing the Risk in Supply Chains
• Food & Cold Logistics- Ένα δύσκολο project στην πράξη
• Health & Cosmetics Logistics – Πώς λειτουργεί η αγορά φαρμάκου-καλλυντικών;
• Οδικές Μεταφορές – Το παρόν, το μέλλον, οι προοπτικές

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής
Omind creatives T. 210 9010040 F. 210 9010041 logic2012@omind.gr

LOGI.C 2012 – Η διοργάνωση με μια ματιά

Ημερομηνία 1 – 3 Μαρτίου 2012

Τόπος Αίγλη Ζαππείου

Ημερίδες – Θεματικές
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 9.30 – 14.00
-    Εξαγωγές & Εφοδιαστική Αλυσίδα:
Σε περίοδο κρίσης, η εξαγωγική φυσιογνωμία μιας εταιρείας της δίνει άλλον αέρα. Πώς συνδέεται αυτή με την εφοδιαστική αλυσίδα και πόσο μπορούν να εμπλακούν οι ελληνικές εταιρείες Logistics με τις εξαγωγές; Απαντήσεις από θεσμικούς φορείς και πρωτοπόρους στις εξαγωγές…

•    Η ο.mind Creatives, με την επιστημονική υποστήριξη της Κυπριακής Εταιρείας Logistics (CLA), θα συγκεντρώσει σε δύο ξεχωριστά πάνελ εκπροσώπους όλων των θεσμικών φορέων που εμπλέκονται με τις εξαγωγές, και οι οποίοι θα δώσουν πρακτικές οδηγίες στους ενδιαφερόμενους να δώσουν μια εξαγωγική νότα στην εταιρεία τους, αλλά και εκπροσώπους επιχειρήσεων με εξαγωγική δραστηριότητα σε τομείς όπως το εμπόριο, η υψηλή τεχνολογία, η χημική βιομηχανία, οι οποίοι θα διευκρινίσουν με ποιόν τρόπο η εφοδιαστική αλυσίδα υποστηρίζει τις εξαγωγές.
•    Παράλληλα, εκπρόσωποι ξένων επιμελητηρίων θα παρουσιάσουν τις δράσεις τους, ανοίγοντας την “ομπρέλα” της επιχειρηματικής δραστηριότητας εκτός συνόρων.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 9.30-14.00
-    Strategically Managing the Risk In Supply Chains:
Η στρατηγική των managers για την διαχείριση του ρίσκου, ειδικά σε περίοδο οικονομικών κρίσεων, στις εφοδιαστικές τους αλυσίδες. Κορυφαίοι 3PLs, αλλά και εμπορικές επιχειρήσεις θα μιλήσουν για τα contingency plans των εταιρειών τους…

•    Μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις με διεθνείς εφοδιαστικές αλυσίδες, θα αναλύσουν στο κοινό πώς αντιμετώπισαν την κρίση, τους τρόπους με τους οποίους βγήκαν κερδισμένες, ενώ θα δώσουν και πρακτικές συμβουλές ώστε η αγορά να σταθεί και πάλι στα πόδια της.
•    Με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Logistics και τη συμμετοχή logistics managers από κορυφαίες ελληνικές εμπορικές και 3PL επιχειρήσεις, θα επιχειρηθεί μια τομή στο αρνητικό κλίμα των ημερών, μέσα από την παρουσίαση πραγματικών τακτικών διαχείρισης του ρίσκου στην εφοδιαστική, με τη μορφή που αυτό έχει λάβει σε συνθήκες χρηματοοικονομικής κρίσης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 15.30 – 20.00
-    Food & Cold Logistics
Ένα δύσκολο Project στην πράξη: Επιτυχημένες εφαρμογές, case studies, νέες τάσεις ή τεχνολογίες από τους άμεσα εμπλεκόμενους της διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων και κατεψυγμένων τροφίμων.

•    Επειδή η αγορά του τροφίμου “αντέχει” στα δύσκολα, τα logistics που την υποστηρίζουν καλούνται να παίξουν πολλαπλό ρόλο στην υποστήριξη μιας νέας κατάστασης στην αγορά. Τι άλλαξε τα τελευταία δύο χρόνια; Πώς μεταβλήθηκαν οι διανομές, οι συνεργασίες, οι καταναλωτικές απαιτήσεις; Υπάρχουν εφαρμογές ή cases to show που να αποδεικνύουν ότι σημαντικές επενδύσεις γίνονται ακόμη και σε δύσκολες περιόδους;
•    Εκπρόσωποι συμβουλευτικών επιχειρήσεων, εταιρείες μέλη του ΕΕΒΨ, αλλά και εκπρόσωποι εμπορικών επιχειρήσεων και super markets θα αναλύσουν τη νέα πραγματικότητα στη διαχείριση του supply chain σε… ευαίσθητες συνθήκες

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 15.30-20.00
-    Health & Cosmetics Logistics
Πώς λειτουργεί ο ευαίσθητος κλάδος του φαρμάκου και καλλυντικού; Τι ιδιαιτερότητες έχει και τι συνέργιες απαιτεί; Εμπλεκόμενοι και επίδοξοι “παίκτες” της συγκεκριμένης αγοράς αναζητούν κοινή ρότα…

•    H ο.mind Creatives και το περιοδικό Supply Chain & Logistics κάνουν την τομή. Σε μια περίοδο που όλοι μιλούν για κρίση στην αγορά του φαρμάκου, οι εταιρείες που έχουν να επιδείξουν αξιοσημείωτες επιδόσεις στο χώρο της διανομής και αποθήκευσης φαρμάκων, παραφαρμακευτικών προϊόντων και καλλυντικών, δίνουν ραντεβού στα LOGI.C 2012.
•    Στόχος; Να προσεγγιστούν όλες οι άγνωστες πλευρές αυτής της ειδικής αγοράς, να επαναπροσδιορισθούν οι στόχοι του μέλλοντος, να γνωριστούν πελάτες με επενδυτές και να αναζητηθούν οι ευκαιρίες ανάπτυξης σε αυτόν τον τομέα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 15.00 – 19.00
-    Οδικές Μεταφορές. Το παρόν, το μέλλον, οι προοπτικές
Το νέο περιβάλλον των οδικών μεταφορών και η διαδικασία σύστασης εταιρείας υπό το πρίσμα του νέου νόμου περί απελευθέρωσης - βιώσιμες συμμαχίες.

•    Μόλις δύο ημέρες μετά την επίσημη απελευθέρωση της αγοράς –βάσει του πρόσφατου πολυνομοσχεδίου για την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων- ο κλάδος των χερσαίων οδικών εμπορευματικών μεταφορών, θα συνευρεθεί για να συζητήσει τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του.


Παράλληλες Εκδηλώσεις: Round Tables, Networking, Workshops, Εταιρικά Events

Συμμετέχοντες

Οι Ομιλητές των ημερίδων προέρχονται από υπουργεία σχετικά με το χώρο, Επιστημονικούς συνεργάτες των περιοδικών Supply Chain & Logistics, Cargo Plus, Σωματεία, Πανεπιστημιακούς, Οργανισμούς και βέβαια από επιχειρήσεις με δυναμική παρουσία στο χώρο.
Το κοινό των ημερίδων είναι επιχειρηματίες και στελέχη όλων των κλάδων της βιομηχανίας, του εμπορίου και των εμπορευματικών μεταφορών. Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες προέρχονται από τις εξής κατηγορίες επιχειρήσεων:
Εμπορικές εταιρείες όλων των κλάδων ● Μεγάλες Αλυσίδες, Franchisors ● Χονδρεμπορικό και Λιανικό Εμπόριο ● Βιομηχανίες ● Βιοτεχνίες όλων των κλάδων Παραγωγής, Μεταποίησης και  Συσκευασίας ● Μεταφορικές Εταιρείες ● Εταιρείες logistics, διανομών, courier και αποθηκεύσεων ● Εταιρείες με στόλους διανομών και μεταφορών ● Τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες ● Εμπορικές εταιρείες οργάνωσης και εξοπλισμού αποθηκών ● Αγροτικός Τομέας ● Τράπεζες, Δημόσιο, Θεσμικοί Φορείς ● Φοιτητές Logistics.


Χορηγοί
Οι ημερίδες, αποτελούν μοναδική ευκαιρία προβολής για τους χορηγούς. Καλείστε να γίνετε χορηγοί των ημερίδων ενισχύοντας το θεσμό των Logistics και του Supply Chain και επικοινωνώντας δυναμικά την εταιρική σας ταυτότητα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Άμεσα και δυναμικά προβάλλεστε σε όλους του συνέδρους, οι οποίοι προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους, ανάλογα τη θεματική των ημερίδων την αντίστοιχη μέρα, αλλά και σε όλο το κοινό που θα παρακολουθήσει το πολύ-συνέδριο. Ο αναμενόμενος αριθμός του κοινού για όλες τις ημέρες των συνεδρίων είναι 600 άτομα.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ