www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

23.1.12

Η APSON σύμμαχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε θέματα ΕΚΕ

Πειραιάς, 23 Ιανουαρίου, 2012. 
Φέτος, λόγω της δύσκολης οικονομικοκοινωνικής συγκυρίας, εντονότερα ίσως από κάθε άλλη χρονιά, οι Δήμοι κλήθηκαν να δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, βρισκόμενοι στο πλευρό κάθε δημότη, προσπαθώντας να καλύψουν ανάγκες του.



Στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, εκτός από πράξεις αλληλεγγύης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, οι τοπικές αυτοδιοικήσεις προσέφεραν στιγμές χαράς και δημιουργίας και καλλιέργησαν κλίμα αισιοδοξίας, διοργανώνοντας δράσεις εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα για μικρούς αλλά και μεγάλους δημότες τους, σε συνεργασία με την APSON.
Η APSON, σύγχρονη εταιρεία Δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ανταποκρινόμενη στην εμπιστοσύνη καλλικρατικών δήμων εντός κι εκτός Αττικής, σχεδίασε, υλοποίησε και ολοκλήρωσε πρωτότυπες και στοχευμένες εορταστικές δράσεις, εκδηλώσεις και προγράμματα με μεγάλη επιτυχία.
Η Πρόεδρος της APSON, κα Αναστασία Ψωμιάδη δήλωσε: «Η αποτελεσματικότητα των δράσεων που σχεδιάζουμε οφείλεται στην εμπεριστατωμένη μελέτη κάθε περίπτωσης – τόπου, με ζητούμενο το πάντρεμα και την ικανοποίηση των αναγκών των εμπλεκομένων μερών (Δήμαρχοι, Δημοτική Αρχή, πρόεδροι φορέων, φορείς, δημότες κ.α.). Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους δημάρχους και συνεργάτες τους, που για ακόμη μία φορά εμπιστεύτηκαν την εταιρεία μας, αλλά και αγκάλιασαν τις προτάσεις μας, οι οποίες σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν συνδυάζοντας τις ανάγκες κάθε Δήμου με το πολιτικό μήνυμα του εκάστοτε Δημάρχου και Δημοτικής Αρχής ».





Συγκεκριμένα:
«Το Δέντρο της Ανακύκλωσης» στο Δήμο Κηφισιάς: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσα στα σχολεία για την ανακύκλωση και τη διαχείριση των οικογενειακών απορριμμάτων.
«Ο Μύλος των Ξωτικών» στο Δήμο Τρικάλων: Θεσμός πλέον για την πόλη, με τεράστια και πολλαπλά οφέλη.
«Το Εργαστήρι του Αη Βασίλη» στο Δήμο Ωρωπού: Για 17 ημέρες λειτούργησε ως μικρό πολιτιστικό κέντρο με σειρά εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δράσεων και εκδηλώσεων.
«Η κατασκήνωση του Αη Βασίλη» στο Δήμου Διονύσου: Σειρά εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δράσεων και εκδηλώσεων.
Tο Άναμμα του Δέντρου με «Παιχνιδοκαμώματα της Φύσης» στο Δήμο Μελισσίων Πεντέλης: Εκδήλωση με εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις και με εργαστήρια δημιουργικής έκφρασης με θέμα τη φύση και τους καρπούς της.
«Το Παιδικό Εργαστήρι Δώρων» στο Δήμο Αχαρνών: Εκδήλωση με εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις και με εργαστήρια κατασκευής δώρων με απλά καθημερινά υλικά.
«Γλυκές Ευχές» στο δήμο Βριλησσίων: Δράσεις εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα με εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης.
Στη «Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή» στο Δήμο Πειραιά: Ψυχαγωγικές Δράσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς.
Στις «Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις των 11 ΚΑΠΗ» του Δήμου Πειραιά : Δώρα και Χαρά στους ηλικιωμένους.






ΠΡΟΦΙΛ APSON
Άψον = άναψε (λεξικό ποντιακής διαλέκτου).
Η APSON Είναι μία σύγχρονη εταιρεία Δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
Με όραμα η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη να εφαρμοστεί ουσιαστικά, ως κάλυψη αναγκών τοπικών κοινωνιών και κοινωνικών ομάδων, προσαρμοσμένη στις επιταγές κάθε εποχής, αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την υλοποίηση στρατηγικής και στοχευμένων δράσεων για την ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου επιχειρήσεων, φορέων, ατόμων.
Με βάση το μηχανισμό των “κοινωνικών αναπαραστάσεων”, κύριο εργαλείο της κοινωνικής ψυχολογίας για τη γνώση της κοινής γνώμης, σχεδιάζει, προτείνει και υλοποιεί δράσεις και εκδηλώσεις ποικίλου περιεχομένου, αφενός προάγοντας τη δημόσια εικόνα και το έργο του φορέα υλοποίησης και αφετέρου ευαισθητοποιώντας το κοινό σε ιδιαίτερης σημασίας θέματα.
Η λεπτομερής και εμπεριστατωμένη επιτόπια έρευνα για την τοπική κοινωνία, η προσωπική επαφή και καλλιέργεια σχέσεων με τοπικούς και υπερτοπικούς φορείς και παράγοντες, η γνώση και εμπειρία των συνεργατών της σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των φορέων, η διάχυση των εκάστοτε μηνυμάτων στην καρδιά των ομάδων- στόχων, επιτυγχάνουν το πάντρεμα των αναγκών των εμπλεκομένων μερών ( επιχειρήσεων, φορέων, κοινωνικών ομάδων κ.α.) και εγγυώνται την ικανοποίησή τους.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ