www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

6.10.11

Ο Δ. Τσίγκος στο συνέδριο G-20Y στο Παρίσι

Η ελληνική επιχειρηματικότητα νέων στην ομάδα των 20




Ο Δημήτρης Τσίγκος, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του επιχειρηματικού οικοσυστήματος Virtual Trip και πρόεδρος του Yes – European Confederation of Young Entrepreneurs, της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών, συμμετέχει στο ετήσιο συνέδριο G-20Y που ξεκίνησε την Τετάρτη και ολοκληρώνεται την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο Παρίσι.



Η παρουσία του κ. Τσίγκου στο συνέδριο με θέμα τις παγκόσμιες προκλήσεις, αποσκοπεί στην προβολή και στην ενίσχυση της ελληνικής και της ευρωπαϊκής νεανικής επιχειρηματικότητας, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. Βασικό άξονα της παρέμβασής του, σήμερα και αύριο, αποτελεί η επιστροφή στη βιώσιμη ευρωπαϊκή ανάπτυξη μέσα από καινοτόμες τεχνολογίες και "πράσινες" πρακτικές.



Το συνέδριο πραγματοποιείται κάθε χρόνο με σκοπό τη συμβολή των νέων επιχειρηματιών από τις 20 ισχυρότερες και αναπτυσσόμενες χώρες του πλανήτη στην προετοιμασία του συνεδρίου κορυφής της ομάδας G-20. Η ατζέντα διαμορφώνεται από επιτροπή που συνθέτουν εκπρόσωποι του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, καθώς και άλλων κορυφαίων διεθνών οργανισμών.



Προτάσεις διεξόδου από την κρίση



Στο Παρίσι συζητιούνται βασικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η παγκόσμια κοινότητα των επιχειρηματικών και οικονομικών ηγετών από τις χώρες της ομάδας των 20. Στο επίκεντρο του συνεδρίου τίθενται οι δυνατότητες και οι προτάσεις διεξόδου από την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση. Ειδικότερα, σε συνέχεια των συμπερασμάτων του περσινού συνεδρίου στο Τορόντο, αναπτύσσονται περαιτέρω προτάσεις λύσεων που βασίζονται στην δυναμική της πράσινης ανάπτυξης.



Επιπλέον, με αφετηρία τις πρόσφατες εξελίξεις στον αραβικό κόσμο, το συνέδριο φιλοδοξεί να καταθέσει την πρότασή του σχετικά με το ρόλο που η G-20 οφείλει να διαδραματίσει για την αντιμετώπιση παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον. Οι σύνεδροι καλούνται ακόμα να διερευνήσουν μεθόδους προσέγγισης των ισλαμικών χωρών, προκειμένου να διασφαλίσουν τη μελλοντική συμμετοχή τους στις αποστολές, καθώς και στη διαμόρφωση των αποφάσεων της G-20.



Kαινοτομία στην επικοινωνία

Τέλος, στην ατζέντα του συνεδρίου περιλαμβάνεται το ζήτημα του ρόλου της καινοτομίας στην επικοινωνία με την ανάπτυξη των Μαζικών Κοινωνικών Μέσων, καθώς και φαινομένων όπως η το WiKiLeaks.



Οι σύνεδροι καλούνται να εκθέσουν τις προτάσεις τους σχετικά με το πώς οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί μπορούν να αναπτύξουν επιχειρηματικές στρατηγικές που αξιοποιούν διαφορετικά κανάλια επικοινωνίας τόσο σε αποδοτικό, όσο και σε ανταποδοτικό επίπεδο.







Περισσότερες πληροφορίες

email:pressoffice@vtripgroup.com
web:http://blog.vtripgroup.com

twitter:http://twitter.com/vtrip

e-mail επικοινωνίας:pressoffice@vtripgroup.com

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ