www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

31.8.18

Νέος οικονομικός διευθυντής στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Νέος οικονομικός διευθυντής στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Καθήκοντα οικονομικού διευθυντή (Finance Director) στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία ΑΕ ανέλαβε από την 1η Ιουνίου 2018, ο Bent Plougmand Andersen, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Ο Γενικός Διευθυντής (Managing Director) της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, Dejan Beko, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε τον Bent, ο οποίος με τη σημαντική εμπειρία του τόσο στον Όμιλο Carlsberg όσο και στις προηγούμενες θέσεις ευθύνης που κατείχε, θα συμβάλλει αποφασιστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της Οικονομικής Διεύθυνσης αλλά και ευρύτερα της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας».
Ο κ. Andersen προέρχεται από τα κεντρικά του Ομίλου Carlsberg, όπου κατείχε τη θέση του Finance Director Western Europe από το 2017. Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε στην εταιρεία Arthur Andersen το 1998 όπου εργάστηκε ως ελεγκτής, στη συνέχεια το 2000 ανέλαβε το ρόλο του CFO στην Proactive Holding και το 2003 μετακινήθηκε στην AP M?ller M?rsk ως Chief Controller Corporate Finance. Την περίοδο 2005-2012, διετέλεσε μέλος της The Coca-Cola Company αναλαμβάνοντας διάφορους ρόλους όπως Commercial Finance Manager Nordic, Commercial Operations & Business Development Manager και Nordic Customer Business Development & Country Manager Ισλανδίας. Το 2012 μετακινήθηκε στην Welltec ως Finance Director Americas (USA, Canada, Mexico & South America) θέση που κατείχε μέχρι και την ένταξή του στον όμιλο Carlsberg.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ