www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

28.1.14

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΗΣΙΑ ΔΙΑΛΕΞΗ ALPHA BANK



ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΗΣΙΑ ΔΙΑΛΕΞΗ ALPHA BANK ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ


Η Δεύτερη Ετήσια Διάλεξη Alpha Bank, θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου 2014, στις 18:00, στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου (Καλλιπόλεως 75). Ομιλητής της διάλεξης που θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της Γιορτής των Γραμμάτων είναι ο Καθηγητής Δημήτριος Παντερμαλής, Πρόεδρος του Μουσείου της Ακρόπολης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Εφαρμογές της ψηφιακής τεχνολογίας στην έρευνα και ανάδειξη των γλυπτών του Μουσείου της Ακρόπολης».

Το Μουσείο Ακρόπολης ολοκλήρωσε πρόσφατα την τρισδιάστατη σάρωση της ζωφόρου του Παρθενώνα στην Αθήνα και στο Λονδίνο. Για πρώτη φορά δημιουργείται ένας πολύτιμος ταμιευτήρας απόλυτα αξιόπιστων πληροφοριών για την τέχνη και τεχνική αυτού του αριστουργήματος της αρχαίας Τέχνης.
Στη Δεύτερη Ετήσια Διάλεξη Alpha Bank, ο Καθηγητής Δημήτριος Παντερμαλής, θα παρουσιάσει τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της έρευνας και την αξιοποίησή τους για την ορθότερη κατανόηση της καλλιτεχνικής δημιουργίας και την ουσιαστική σχέση τέχνης και τεχνολογίας στην αρχαιότητα. Θα παρουσιαστούν ακόμη ψηφιακές εφαρμογές για την αφήγηση των ιστορικών περιπετειών των γλυπτών του Παρθενώνα και για την αποκατάσταση των μεταλλικών στοιχείων των ανάγλυφων παραστάσεων.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank Cyprus Ltd, κ. Γεώργιος Γεωργίου. Τον κ. Παντερμαλή θα παρουσιάσει ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Γεώργιος Παπασάββας.
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την απονομή του βραβείου Ελληνικού Πολιτισμού και του βραβείου φοιτητή με ειδικές ανάγκες Alpha Bank.
Η διάλεξη είναι ανοικτή για το κοινό
Πληροφορίες: 22894305, events@ucy.ac.cy
Δηλώσεις συμμετοχής 22894334 (τηλεφωνητής)
Ηλεκτρονικός σύνδεσμος πρόσκλησης: http://www.ucy.ac.cy/documents/NewsBanner/Invitation_Alpha_Bank.pdf

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ