www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

18.11.13

Το Cyprus Institute of Marketing στο ετήσιο συνέδριο του BUSINET (Business Schools Network)


Το CIM επιλέγηκε από το BUSINET (Network International Business Schools) ως αντιπρόσωπος της Κύπρου. Το BUSINET ιδρύθηκε το 1996 με απώτερο σκοπό την δικτύωση των Business Schools σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον.


Έχει πέραν των 100 μελών από 25 χώρες. Είναι ιδιαίτερη τιμή για το CIM που επιλέγηκε να είναι μέλος της οικογένειας του BUSINET. Η επιλογή του CIM αποδίνει περίτρανα για ακόμη μια φορά τον χαρακτήρα του CIM ως ένα διεθνές Business School. Μετά από 35 χρόνια σκληρής και ποιοτικής δουλείας το CIM είναι πλέον ένα από τα κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα στην Κύπρο και μέλος των πιο σημαντικών Διεθνών Οργανισμών που προάγουν το Μάρκετινγκ και τις Διοικητικές Επιστήμες. Το CIM υπόσχεται στον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου την συνέχιση της σοβαρής μόρφωσης και εκπαίδευσης καθώς και την παραγωγική αντιπροσώπευση της Κύπρου στις συναντήσεις του  BUSINET. 

Το CIΜ συμμετείχε, ως μοναδικός εκπρόσωπος της Κύπρου, στο ετήσιο Συνεδρίου του BUSINET που πραγματοποιήθηκε φέτος στην Βαλέττα, Μάλτα, 13-16 Νοεμβρίου. Το CIM αντιπροσώπευσε ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής κ. Γιάγκος Χατζηγιάννης. Στο συνέδριων παρευρέθησαν πέραν των 300 συνέδρων που μελέτησαν διάφορες προοπτικές συνεργασίας για την παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των φοιτητών. Ο κ. Χατζηγιάννης είχε την ευκαιρία να συζητήσει διάφορες προοπτικές συνεργασίας και να προάγει την Κύπρο ως ένα Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ