www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

11.11.13

ΔΩΔΩΝΗ: Ενίσχυση της νέας εποχής


ΔΩΔΩΝΗ: Ενίσχυση της νέας εποχής
με προσλήψεις και δημιουργία Ακαδημίας για τους εργαζόμενους
Σημαντικές πρωτοβουλίες από τη ΔΩΔΩΝΗ
με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της στην εγχώρια και διεθνή αγορά




Ενισχύεται σημαντικά η ΔΩΔΩΝΗ στη νέα φάση που διανύει και που έχει ως στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής εταιρείας που θα αναπτύσσεται και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στην αγορά. 
Η εταιρεία συνεχίζει το πρόγραμμα προσλήψεων ώστε να  ενισχυθεί  οργανωτικά  και προχωράει στην έναρξη της Ακαδημίας ΔΩΔΩΝΗ, ένα καινοτόμο πρόγραμμα κατάρτισης προσωπικού.
Ήδη η εταιρεία έχει εντάξει στο δυναμικό της στελέχη τόσο σε νεοσύστατες θέσεις στους τομείς των οικονομικών τμημάτων καθώς και του τμήματος πληροφοριακών συστημάτων, όσο και σε κενές θέσεις όπως ο τομέας της διαχείρισης της παραγωγής.
Πιο συγκεκριμένα, τη Διεύθυνση Παραγωγής ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Νέσσερης, ο οποίος διαθέτει 15ετή εμπειρία στην  παραγωγή φέτας, εργαζόμενος στην εταιρεία ΦΑΓΕ και τη ΜΙΝΕΡΒΑ, ενώ στο βιογραφικό του συγκαταλέγεται η δημιουργία σειράς καινοτόμων προϊόντων.
Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου ανέλαβε τον τομέα λειτουργίας λογιστικού κόστους, διαθέτοντας σημαντική εργασιακή εμπειρία, με προϋπηρεσία σε εταιρείες όπως η ΤΙΤΑΝ και η ΜΕΒΓΑΛ.
Σημαντική στήριξη στους εργαζομένους της εταιρείας αποτελεί και η νέα πρωτοβουλία Ακαδημία ΔΩΔΩΝΗ, που στόχο έχει την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, προκειμένου να βελτιωθούν οι δεξιότητες και οι γνώσεις τους, μέσω προγραμμάτων κατάρτισης, ώστε όλοι οι εργαζόμενοι να λάβουν εξειδικευμένες γνώσεις στους τομείς εργασίας τους.

Παράλληλα, με αφορμή τον εορτασμό 50 χρόνων της ΔΩΔΩΝΗΣ, η εταιρεία θα αναλάβει πλήρως την κατάρτιση δεξιοτήτων πληροφορικής για 50 παιδιά εργαζομένων.

Οι παραπάνω ενέργειες αποτελούν σημαντικές επενδύσεις για το ανθρώπινο  δυναμικό της ΔΩΔΩΝΗΣ και εντάσσονται στη στρατηγική μετασχηματισμού της εταιρείας και βελτίωσης της αποτελεσματικότητάς της, ώστε να μπορέσει  να ενδυναμώσει τη θέση και την ανταγωνιστικότητά της στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Λίγα λόγια για την ΔΩΔΩΝΗ

Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1963 από την ΑΤΕ και τις Ενώσεις Αγροτικών συνεταιρισμών της Ηπείρου. Από το Νοέμβριο του 2012 και μετά από ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της πρώην Α.Τ.Ε. μεταβιβάστηκε στην Strategic Initiatives, η οποία είναι διεθνής επενδυτική εταιρία. Η εταιρεία έχει έδρα τα Ιωάννινα και παράγει γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα με γάλα που συλλέγεται από περίπου 6.500 παραγωγούς–κτηνοτρόφους αποκλειστικά από την περιοχή της Ηπείρου. Τα προϊόντα της εταιρείας εξάγονται σε 35 χώρες του κόσμου.

Η ΔΩΔΩΝΗ είναι η κορυφαία εταιρεία στην παραγωγή φέτας στην Ελλάδα και η φημισμένη φέτα της παράγεται από 100% γάλα που προμηθεύεται και επεξεργάζεται, καθημερινά, από τους τοπικούς παραγωγούς της Ηπείρου. Η ΔΩΔΩΝΗ διαθέτει 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, με 80 ξεχωριστά προϊόντα. Εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, όπως η πασίγνωστη φέτα, το φρέσκο γάλα, το γιαούρτι, τα σκληρά αγελαδινά τυριά, το γαλοτύρι, το βούτυρο κ.ά. περιλαμβάνονται στην ευρεία γκάμα φρέσκων προϊόντων της εταιρείας. 

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ