Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο.

4.10.13

ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ Δ. ΣΥΛΛΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

 
Ως Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως εκφράζω την ικανοποίηση μου για την απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς να επιβάλει διοικητικά πρόστιμα για την αγορά ελληνικών ομολόγων από την Τράπεζα Κύπρου.

Το μέγεθος της χρηματικής ποινής που έχει επιβληθεί μπορεί να χαρακτηριστεί ως μη ικανοποιητικό αν αναλογιστεί κανείς τη ζημιά που έχει προκληθεί στην οικονομία του τόπου λόγω υπαιτιότητας και αμέλειας διοικητικών στελεχών των τραπεζών.
Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε στην αρχή και ότι υπάρχει σε όλους τους θεσμούς του Κράτους η αποφασιστικότητα και θέληση να θέσουμε τέρμα στην ατιμωρησία και να οδηγήσουμε ενώπιων της δικαιοσύνης όλους όσους ευθύνονται για τη καταστροφή της οικονομία του τόπου.


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ