www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

10.4.12


Αθήνα, 10 Απριλίου 2012

H Astra Medical Hellas - Superfoods Superbrand στην Ελλάδα


Η Astra Medical Hellas Superfoods μία από τις μεγαλύτερες και πληρέστερες εταιρείες φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα, διακρίνεται για πρώτη φορά με το Βραβείο Superbrand στη Ελλάδα λαμβάνοντας το βραβείο «Χρυσός Ήλιος», ως η  Κορυφαία Ανερχόμενη Ελληνική Εταιρική Επωνυμία (Βραβείο Επιτροπής).


Η Εκδήλωση Απονομής των Βραβείων Corporate Superbrands Greece 2011-2012, πραγματοποιήθηκε τη  Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012, στο Ξενοδοχείο Χίλτον Αθηνών (Αίθουσα Τερψιχόρη), στην οποία τιμήθηκαν ορισμένες από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, σε όλο το φάσμα της οικονομίας.
Τα Superbrands αναδεικνύονται μέσα από την αξιολόγηση Εθελοντικής Κριτικής Επιτροπής και από έρευνα της κοινής γνώμης, με κριτήρια την Αναγνωρισιμότητα και τη Δύναμη Φήμης, την Ποιότητα, τη Μακρόχρονη Συνέπεια και Ιστορικότητα και την Κοινωνική Υπευθυνότητα.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Astra Medical Hellas - Superfoods κ.  Γιάννης Λιακόπουλος δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη βράβευση της Superfoods στα Superbrand 2012. Το γεγονός αυτό, επιβεβαιώνει ότι είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε συναισθηματικό «δέσιμο» και σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ των πελατών και της εταιρίας και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτό. Η Superfoods είναι ηγέτης στον τομέα των φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής, χάρη στη υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα καθώς και στη νέα γκάμα προϊόντων».
Η εταιρία Superbrands International, διεξάγει το πρόγραμμα Superbrands σε 75 χώρες περιλαμβάνοντας τις κυριότερες παγκόσμιες αγορές. Ιδρύθηκε στη Μεγάλη Βρετανία το 1994. Η εταιρία Superbrands αποτελεί έναν ανεξάρτητο κριτή εμπορικών σημάτων. Αναγνωρίζει τα εξαιρετικά εμπορικά σήματα και συνεισφέρει στην ενδυνάμωση των κορυφαίων εξ αυτών μέσω της βράβευσης και της προβολής τους.
Προφίλ: Η Astra Medical Hellas Superfoods ξεκίνησε τη λειτουργία της στις αρχές του 2003, κερδίζοντας από την πρώτη στιγμή την υποστήριξη του ιατρικού και φαρμακευτικού κόσμου, αλλά και την εμπιστοσύνη του κοινού.
Πάντα πιστή στο πεντάπτυχο «Χρήσιμα, Καινοτόμα, Ποιοτικά, Ασφαλή και Προσιτά για όλους προϊόντα», η Astra Medical Hellas Superfoods είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες και πληρέστερες εταιρείες φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα.
Αποτελούμε μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία εκμεταλλευόμενη το ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο τμήμα έρευνας & ανάπτυξης (R&D) και το εξελιγμένης αντίληψης τμήμα marketing που διαθέτει, δημιουργεί τα δικά της προϊόντα, αποφεύγοντας συνειδητά να αντιπροσωπεύσει ξένες εταιρείες στην Ελλάδα.
Αν και είμαστε μια εταιρεία σχετικά νέα, έχουμε επιτύχει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να κάνουμε γνωστά και ευρέως αποδεκτά στην Ελλάδα προϊόντα μας, όπως το Ιπποφαές EUBIAS™, τη Σπιρουλίνα Gold EUBIAS™, το Βασιλικό Πολτό EUBIAS™, τις Κάψουλες Κανέλας Extra EUBIAS™, το Ομανίτους™ και το Umbrella Policosanol.
Τα έμπειρα στελέχη μας, αφοσιωμένα στις αξίες και τους στόχους της εταιρείας, αναζητούν συνεχώς νέους δρόμους για την εξέλιξη της φυσικής διατροφής και την ενίσχυσή της με τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά. Από την κάψουλα και τα τρόφιμα έως τη συσκευασία, όλα τα προϊόντα της Astra Medical Hellas Superfoods είναι πραγματικές καινοτομίες, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δράσεων, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη υγεία του οργανισμού μας.
Τα προϊόντα μας διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία, μέσω των τμημάτων πώλησης Νοτίου και Βορείου Ελλάδος, αλλά και μέσω των φαρμακαποθηκών. Στόχος μας για το αύριο είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα Best Sellers της φύσης και να αποτελέσει η Astra Medical Hellas Superfoods συνώνυμο της υγιεινής διατροφής και της καλή υγείας .

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ