www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

5.3.12

Η 3D Media ανέλαβε την 14η Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise

Αθήνα, 5 Μαρτίου 2012. Η διαφημιστική εταιρεία 3D Media χειρίστηκε την επικοινωνία της 14ης Διεθνούς Έκθεσης ΚΕΜ Franchise που ολοκληρώθηκε στις 5 Μαρτίου 2012, στο Helexpo Palace. H επικοινωνία περιελάμβανε καταχωρήσεις στον τύπο, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά σποτ.





Στόχος της καμπάνιας που ανέλαβε η 3D Media για την έκθεση ΚΕΜ Franchise, ήταν η ενημέρωση του κοινού και των ενδιαφερομένων επιχειρηματιών για τα πλεονεκτήματα του franching και για τις προτάσεις χαμηλού ρίσκου που έχει να προσφέρει μία τέτοια επένδυση στην ελληνική αγορά που δοκιμάζεται αυτή την περίοδο.



Παράλληλα με την έκθεση, διοργανώθηκε μία σειρά σεμιναρίων, όπου ο Δρ. Νίκος Ντέμος, μέλος της 3D Media, συμμετείχε με ομιλία του, έχοντας ως στόχο την παροχή πληροφόρησης, γνώσεων και εμπειριών σχετικά με το θεσμό του franchise σε εκείνους που θέλουν να ξεκινήσουν τώρα μία τέτοια επένδυση.



Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η 3D Media, συμμετείχε με ειδικό περίπτερο στην έκθεση, όπου διαθέσιμος συνεργάτης ενημέρωνε τους επισκέπτες και τους εκθέτες για τις υπηρεσίες της.





ΤΕΛΟΣ





Σημείωση για τους συντάκτες:

Προφίλ της 3D Media:Η διαφημιστική εταιρεία 3D Media θέτει νέα δεδομένα στην επικοινωνία και επαναπροσδιορίζει τους τρόπους διαφήμισης. Χρησιμοποιώντας την πλέον προηγμένη τεχνολογία σε επίπεδο hardware και αναπτύσσοντας συνεχώς νέες εφαρμογές σε επίπεδο software, η 3D Media συνδυάζει τα νέα μέσα με τα παραδοσιακά, συνθέτοντας και εκτελώντας με ακρίβεια τη στρατηγική επικοινωνίας, με στόχο την πιο αποτελεσματική και ισχυρή απήχηση του διαφημιστικού μηνύματος. Επαναστατικά συστήματα τρισδιάστατης και interactive επικοινωνίας, καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις εφαρμογών, προσφέρουν μια νέα δυναμική στις διαφημιστικές καμπάνιες. Η 3D Media έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζει τη νέα αυτή προσέγγιση με αρκετούς από τους πελάτες της, όπως η Marks&Spencer, Adidas, Austrian, Pelikan, DreamWorks, P&G κ.ά., με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η 3D Media έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός διεθνούς δικτύου, που θα προσφέρει τη δυνατότητα ταυτόχρονης επικοινωνίας σε πολλές χώρες. Έτσι, εκτός από πολυδύναμες επικοινωνιακές λύσεις, η 3D Media διευρύνει τις προοπτικές των πελατών της για ανάπτυξη τόσο στην τοπική όσο και στη διεθνή αγορά.









George Siafis

Acting Country Manager

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ