www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

6.12.11

Αθήνα, 6 Δεκεμβρίου 2011


Δυναμική η συμμετοχή της EuroCharity σε εκθέσεις με σκοπό την αειφόρο ανάπτυξη

Στην 43η Διεθνή Έκθεση xenia και στην 4η Building Green expo συμμετείχε η EuroCharity





Η EuroCharity, σταθερή στη στρατηγική της επιλογή να υποστηρίζει και να επικοινωνεί ενέργειες και πρωτοβουλίες που προωθούν την πράσινη οικονομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη, έδωσε το παρόν σε δύο ακόμα σημαντικές εκθέσεις.

Η στρατηγική αυτή της εταιρείας, σηματοδοτήθηκε από την παρουσία της ως επίσημος χορηγός επικοινωνίας στην 43η Διεθνή Έκθεση xenia και για δεύτερη συνεχή φορά στην 4η Building Green expo.

Οι εκθέσεις πραγματοποιήθηκαν, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, από 25 έως 28 Νοεμβρίου 2011 και στο συνεδριακό χώρο του expo Athens στην Ανθούσα, στις 2-5 Δεκεμβρίου 2011, αντίστοιχα.

Τα στελέχη της EuroCharity και στις δύο εκθέσεις, παρουσίασαν τις εξειδικευμένες on-line και off-line υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία στα μέλη της, οι οποίες άπτονται της εταιρικής υπευθυνότητας και της πράσινης οικονομίας. Ακόμα, μέσα από το καινοτόμο stand της, η EuroCharity συνέβαλε στην προβολή των κοινωνικών απολογισμών, έντυπων ΕΚΕ και πράσινης οικονομίας των μελών της, σε χιλιάδες επισκέπτες.

Οι εκθέσεις

Η Διεθνής Έκθεση xenia εδώ και 43 χρόνια έχει συνδέσει το όνομά της με την αναβάθμιση των υπηρεσιών των τουριστικών επιχειρήσεων, προσφέροντας σύγχρονη ενημέρωση για τις τάσεις, τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες, μέσα από μια σύνθεση εκδηλώσεων που καλύπτουν ολοκληρωμένα τις ανάγκες της πολυδιάστατης ελληνικής τουριστικής αγοράς.

Η Building Green expo είναι η πρώτη ελληνική έκθεση που εισήγαγε την έννοια του Πράσινου Κτιρίου στην Ελλάδα. Οι τεχνολογίες και οι εφαρμογές που παρουσιάζονται είναι εστιασμένες στο κτίριο και συνδυάζουν αρμονικά τη Δόμηση, την Ενέργεια και το Περιβάλλον.

- Τέλος -

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ