www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

14.10.11

Η Action Global Communications συμπληρώνει 40 χρόνια δράσης

Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2011: Σαράντα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον κλάδο των δημοσίων σχέσεων συμπληρώνει φέτος η Action Global Communications, μετρώντας τέσσερις δεκαετίες συνεργασίας με τα κορυφαία brands του κόσμου. 




Σ’ αυτό το διάστημα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο ιδιόκτητων γραφείων και συνεργατών στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τον Καύκασο, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.





Με την ευκαιρία των 40χρονων της Action Global Communications, ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Τώνη Χριστοδούλου ανέφερε «Στα τέλη της δεκαετίας του ‘80 το όραμά μου ήταν η δημιουργία μιας εταιρείας με στόχο να καταστεί η πρώτη εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων στις αναδυόμενες αγορές. Τώρα, οι ίδιες αυτές αναδυόμενες αγορές δεν αποτελούν μόνο το επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής, αλλά ωθούν την παγκόσμια οικονομία». Ο κ. Χριστοδούλου πρόσθεσε επίσης πως «καλύπτοντας μια περιοχή που εκτείνεται από το Καζακστάν και το Πακιστάν, στην Ανατολή στο Μαρόκο και το Βέλγιο στη Δύση, το δίκτυο της Action εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Με τη ραγδαία ανάπτυξη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τη ζωτική σημασία της ψηφιακής επικοινωνίας, η Action έχει χαράξει το δρόμο για τη χρήση των νέων καναλιών επικοινωνίας, κανάλια που μπορεί να ξεπεράσουν τα παραδοσιακά και συχνά πολύ καλά ρυθμισμένα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης».



Το ξεκίνημα της Action Global Communications έγινε στη Λευκωσία το 1971, με πρώτο της πελάτη την British Overseas Airways Corporation, η οποία αργότερα μετονομάστηκε σε British Airways σηματοδοτώντας την αρχή μιας σχέσης 40 συνεχόμενων χρόνων. Το 1988 η Action άνοιξε το πρώτο, και πλέον το παλαιότερο, γραφείο παροχής υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων στην Αθήνα, ξεκινώντας έτσι τη δημιουργία του υφιστάμενου δικτύου 44 γραφείων ανά τον κόσμο. Τα επόμενα χρόνια η Action εδραιώθηκε με γοργούς ρυθμούς στη Μέση Ανατολή και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.



Η Λευκωσία παραμένει το κέντρο της εταιρείας, λόγω της ιδανικής στρατηγικής της γεωγραφικής θέσης. «Τόσο η ζώνη ώρας, όσο και η γεωγραφική εγγύτητα αποτελούν τα ισχυρά πλεονεκτήματα της Κύπρου που συμβάλουν στην αποτελεσματική διαχείριση του δικτύου», προσθέτει ο κ. Χριστοδούλου. «Τα τελευταία δέκα χρόνια, το κέντρο συντονισμού και συμβουλευτικής στη Λευκωσία, έχει μετατραπεί σε ένα one-stop-shop για πολλούς από τους πελάτες μας, προσφέροντας ένα μοναδικό σημείο επικοινωνίας για καμπάνιες που τρέχουν ταυτόχρονα σε πολλές αγορές. Αυτή ήταν ακόμη μια πρωτιά για την Action που έγινε εφικτή λόγω της δύναμης του τοπικού μας δικτύου».



Κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων δεκαετιών η Action έχει συνεργαστεί, και εξακολουθεί να συνεργάζεται, με πολλά παγκόσμια brands και κορυφαίους οργανισμούς, περιλαμβανομένων της Amadeus Technologies, της Αρχής Τουρισμού του Άμπου Ντάμπι, του πετρελαϊκού κολοσσού OMV, της φαρμακευτικής Boehringer Ingelheim, της BP, της Microsoft, του πετρελαιαγωγού Nabucco και της Siemens. Η εταιρεία παρέχει επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες σε κυβερνήσεις και κυβερνητικές οργανώσεις, ενώ παράλληλα διαχειρίζεται την αποτελεσματική επικοινωνία για αρκετά σημαντικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



«Η Action Global Communications έχει επενδύσει σημαντικά σε πόρους και ανθρώπινο δυναμικό για να προσφέρει στους πελάτες της το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον ταχύτατα εναλλασσόμενο κόσμο που ζούμε σήμερα», καταλήγει ο κ. Χριστοδούλου.



«Έχουμε καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να εντάξουμε στο δυναμικό της κάθε χώρας πραγματικά καταπληκτικούς ανθρώπους, που καταλαβαίνουν σε βάθος τις αγορές τους και τη δυναμική του κλάδου μας. Ο μελλοντικός μας στόχος είναι, όπως άλλωστε ήταν και για τα τελευταία 40 χρόνια, να συνεχίσουμε να προσφέρουμε εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλο το εύρος των πελατών μας και να επεκτείνουμε το δίκτυό μας σε χώρες και μέρη όπου οι άλλοι δεν τολμούν», ανέφερε από την πλευρά του ο Διευθυντής της Action Global Communications στην Ελλάδα, κ. Δημήτρης Ιωαννίδης.



«Όντας μέρος του δικτύου της Action Global Communications σημαίνει ότι συνεχίζουμε να χαράζουμε το δρόμο στον κλάδο της επικοινωνίας, έχοντας ως γνώμονα την επιτυχημένη συνταγή που για χρόνια τώρα εφαρμόζουμε», πρόσθεσε ο κ. Γιώργος Σιάφης, Office Manager της Action Global Communications στην Ελλάδα. «Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τις δραστηριότητές μας μέσα από την ενίσχυση των συνεργασιών με τους πελάτες μας και μέσα από την παροχή επικοινωνιακών λύσεων που αξιοποιούν την παγκόσμια τεχνογνωσία με την βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς».



-ΤΕΛΟΣ-

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ