www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

31.5.10

8ο Επενδυτικό & Χρηματιστηριακό Συνέδριο 3η Προσυνεδριακή Ημερίδ

Αθήνα 31-Μαΐου-2010

Η πολύ μεγάλη προσέλευση των επενδυτών, η οποία διέψευσε πανηγυρικά όσους υποστηρίζουν ότι οι επενδυτές είναι "είδος υπό εξαφάνιση" στην Ελληνική Κεφαλαιαγορά, το υψηλό επίπεδο των τοποθετήσεων και ο γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος που ακολούθησε, έδειξαν για άλλη μια φορά ότι στη χώρα μας υπάρχουν υγιείς δυνάμεις οι οποίες αν αξιοποιηθούν μπορούν να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό στην ανόρθωση της Ελληνικής Οικονομίας.



Το Δ.Σ. του ΣΕΔ ευχαριστεί τον κ. Μωραϊτάκη και τη NUNTIUS ΑΧΕΠΕΥ για την πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη παρουσίαση, το ξενοδοχείο ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ, για την άριστη φιλοξενία, τον Μιχάλη Γεωργίου και τον Νίκο Μαρκόπουλο που μαγνητοσκόπησαν την Ημερίδα, καθώς και όλους τους επενδυτές που συμμετείχαν και με τις παρεμβάσεις τους συνέβαλλαν στη μεγάλη της επιτυχία.

Αυτή η επιτυχία μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο του ΣΕΔ, μέσα σε αυτή την πραγματικά δύσκολη οικονομική συγκυρία, με σκοπό να συμβάλλουμε και εμείς, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, στην κοινή προσπάθεια για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ