www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

10.3.20

Π. Σταμπουλίδης: Η αγορά προσαρμόζει τις τιμές στα καύσιμα

Π. Σταμπουλίδης: Η αγορά προσαρμόζει τις τιμές στα καύσιμα


«Όπως περιμέναμε, η αγορά αρχίζει και προσαρμόζει τις τιμές στα καύσιμα. Έχουμε ήδη σε πρατήρια της Αττικής τιμές κάτω από το 1,4 ευρώ το λίτρο, αγγίζοντας τον μέσο όρο πώλησης του Μαρτίου του 2016». Αυτό σημείωσε ο γγ Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συμπλήρωσε: «Είναι σημαντικό να κατακτήσουμε την εμπιστοσύνη μεταξύ του Κράτους-Επαγγελματιών- Καταναλωτών».
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή είχε δηλώσει σχετικά με το θέμα: «Η μείωση των τιμών του πετρελαίου πρέπει να περάσει στον καταναλωτή. Υπάρχει ήδη μία μείωση περίπου 5% στη βενζίνη, 7% στο diesel και 10% στο πετρέλαιο θέρμανσης. Δεν είναι η μείωση που βλέπουμε στις διεθνείς αγορές. Θέλει κάποιες μέρες για να περάσει αυτή η μείωση και στους Έλληνες καταναλωτές. Θα περάσει γιατί αν δεν περάσει θα βάλουμε αυστηρά πρόστιμα».
Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Οι τιμές των καυσίμων αρχίζουν και πέφτουν ραγδαία. Ήδη έχουμε πρατήρια με 1,379, 1,382 και 1,389! Οι έλεγχοι συνεχίζονται. Οι μειώσεις των Διεθνών Τιμών θα περάσουν στον καταναλωτή».

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ