www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

23.12.18

SUNLIGHT: Νέο κέντρο πωλήσεων βιομηχανικών μπαταριών

SUNLIGHT: Νέο κέντρο πωλήσεων βιομηχανικών μπαταριών

Ένα νέο κέντρο πωλήσεων και service, το οποίο εξυπηρετεί τις αγορές της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, εγκαινίασε πρόσφατα η SUNLIGHT, μέλος του Ομίλου Olympia.
     Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι νέες αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις βρίσκονται στη βιομηχανική ζώνη Κηφισιάς Αττικής, είναι συνολικής έκτασης 1.400 τ.μ. και διαθέτουν τις πλέον σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες. Οι νέες εγκαταστάσεις δίνουν τη δυνατότητα για παράδοση έως και την ίδια ημέρα (αυθημερόν), βέλτιστη διαχείριση στοκ (FIFO) με σύγχρονα συστήματα αποθήκης (RF), ταχύτητα, ασφάλεια και ευκολία στη φορτοεκφόρτωση με τη χρήση σύγχρονων ανυψωτικών, άμεση ιχνηλασιμότητα στη ροή των κωδικών και απόλυτη ασφάλεια χάρη στο τελευταίας τεχνολογίας σύστημα πυρόσβεσης-πυρανίχνευσης.
     Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των νέων εγκαταστάσεων της SUNLIGHT, ο Industrial Unit Manager, Χρήστος Γεωργίου, δήλωσε: «Οι σύγχρονες υποδομές των νέων εγκαταστάσεών μας δίνουν τη δυνατότητα για παροχή μεγαλύτερης προστιθέμενης αξίας στους πελάτες που εμπιστεύονται την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων και των υπηρεσιών της SUNLIGHT. Το νέο κέντρο του τμήματος Ελλάδας και Νοτιοανατολικής Ευρώπης συμβάλλει στην περαιτέρω εδραίωση της ηγετικής μας θέσης και της διεύρυνσης του ανταγωνιστικού μας πλεονεκτήματος στις διεθνείς αγορές».

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ