www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

24.6.15

Το βραβείο "Υoung Εntrepreneur of the Υear 2015"

Το βραβείο "Υoung Εntrepreneur of the Υear 2015" απένειμε ο SCAE στον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο, CEO της Coffee Island



Αθήνα, 23 Ιουνίου 2015. Με το βραβείο του "Υoung Εntrepreneur of the Υear 2015" τιμήθηκε ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, CEO της Coffee Island, από τον Speciality Coffee Association of Europe (SCAE) στα πλαίσια των Coffee Excellence Awards. Το βραβείο απονέμεται κάθε χρόνο σε ένα δυναμικό μέλος της βιομηχανίας του καφέ το οποίο αποδεικνύει αποφασιστικότητα και επιμονή στον τομέα του και είναι εμπορικά επιτυχημένο. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε  στις  17 Ιουνίου 2015 στο Gothenborg  της Σουηδίας κατά την ετήσια εκδήλωση του World of Coffee 2015, της μεγαλύτερης συνάντησης του «κόσμου του καφέ» στην Ευρώπη. 

Ο SCAE, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός  με έδρα το Λονδίνο, αποτελεί ένα δίκτυο από λάτρεις και επαγγελματίες της βιομηχανίας του καφέ σε πάνω από 90 χώρες παγκοσμίως με σκοπό την προώθηση της ποιότητας, της καινοτομίας, της εκπαίδευσης και της έρευνας γύρω από τον καφέ. Τα Coffee Excellence Awards του SCAE  έχουν βραβεύσει τα τελευταία χρόνια πολλούς επαγγελματίες και ειδικούς του καφέ που έχουν αποδείξει την αφοσίωσή τους, τη δημιουργικότητά τους και το πάθος τους για τον speciality coffee και έχουν ξεχωρίσει σε ένα συγκεκριμένο τομέα της εταιρείας τους.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, CEO της Coffee Island, δήλωσε για τη διάκριση: "Η νέα αυτή διάκριση  μας δίνει την επιβεβαίωση ότι η στρατηγική που έχουμε αναπτύξει στην Coffee Island αναγνωρίζεται διεθνώς και βραβεύεται. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιοτικό καφέ και αυτό φαίνεται από την ανταπόκριση του καταναλωτή που εμπιστεύεται  την Coffee Island και είναι η πρώτη του επιλογή στα προϊόντα καφέ. Η διάκριση από το  SCAE μας τιμά και μας δείχνει το δρόμο να μείνουμε σταθεροί στο όραμα και στις αξίες της επιχείρησής μας που περικλείονται στη φιλοσοφία μας, ο καφές είναι επιστήμη."

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ