www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

11.4.14

ΣΥΝΕΔΡΙΟDIGITAL SHIP CYPRUS”

Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014 – Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014



Το παγκοσμίας εμβέλειας Συνέδριο “Digital Ship” διεξήχθη στη Λεμεσό από τις 9 έως τις 10 Απριλίου 2014. Το Συνέδριο τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων, κου. Μάριου Δημητριάδη ο οποίος χαιρέτισε το Συνέδριο με ομιλία του η οποία διαβάστηκε από τον Αναπληρωτή Διευθυντή του Τμήματος Εμπορικής Ναυτιλίας, Δρ. Αντώνη Μαδέλλα κατά την διάρκεια της Εναρκτήριας Τελετής στις 9 Απριλίου 2014.

Το Συνέδριο διοργανώθηκε στην Κύπρο για ενδέκατη συνεχή φορά φέτος και το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην οργάνωση και διεξαγωγή του Συνεδρίου. Το Συνέδριο προσέλκυσε στην Κύπρο διακεκριμένους ομιλητές και διευθυντές επικοινωνίας και πληροφορικής από όλο τον κόσμο. Περισσότεροι από 200 σύνεδροι, εκθέτες και ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό έλαβαν μέρος στο Συνέδριο. Στα πλαίσια του Συνεδρίου διοργανώθηκε έκθεση με την συμμετοχή 26 εταιρειών που προσφέρουν συναφείς υπηρεσίες επικοινωνίας και πληροφορικής στις Ναυτιλιακές Εταιρίες από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Το “Digital Ship” θεωρείται ως το πιο σημαντικό Συνέδριο το οποίο διεξάγεται στην Κύπρο και ασχολείται με τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνίας που σχετίζονται με τη Ναυτιλία. Το Συνέδριο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην περαιτέρω ενίσχυση της εικόνας της Κύπρου ως διεθνές ναυτιλιακό κέντρο.

Βασικοί στόχοι του Συνεδρίου φέτος ήταν η κάλυψη των τελευταίων εξελίξεων στον τομέα των δορυφορικών επικοινωνιών με το πλοίο και τις προοπτικές που διανοίγονται για καλύτερη χρήση της όλο και αυξανόμενης δυνατότητας ηλεκτρονικής επικοινωνίας προς όφελος των πληρωμάτων και της καλύτερης διαχείρισης των πλοίων.


ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ