www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

4.12.13

“Υπέργεια Διάβαση Cyta” στη Λεμεσό Σημαντικό Έργο σε εξέλιξη





Σε προχωρημένο στάδιο υλοποίησης βρίσκεται ένα μεγάλο έργο στο παραλιακό μέτωπο Λεμεσού και συγκεκριμένα η “Υπέργεια Διάβαση Cyta”, όπως επιβεβαιώθηκε σε συνάντηση που έγινε πρόσφατα στο Δημαρχείο Λεμεσού, αλλά και σε επίσκεψη στο ίδιο το εργοτάξιο, όπου οι εργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.



Η “Υπέργεια Διάβαση Cyta” είναι έργο που σχεδιάστηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Λεμεσού και χρηματοδοτήθηκε πλήρως από τη Cyta, στο πλαίσιο της προσφοράς της στην κοινωνία και σε έργα υποδομής που σχετίζονται με την Οδική Ασφάλεια. Η κατασκευή του έργου, που συνδέει το Αθλητικό Κέντρο ΓΣΟ με το παραλιακό μέτωπο και αποτελεί ήδη σημείο αναφοράς για την πόλη της Λεμεσού, άρχισε τον Ιούνιο 2012.

Στη σύσκεψη, όπου προήδρευε ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Ανδρέας Χρίστου και συμμετείχαν αρμόδια στελέχη της Cyta και του Δήμου Λεμεσού, καθώς και η αρχιτέκτονας του έργου, έγινε λεπτομερής περιγραφή για την πρόοδο των εργασιών.
 
Όπως διαπιστώθηκε στην επίσκεψη που ακολούθησε στο εργοτάξιο, έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος της “Υπέργειας Διάβασης Cyta”,  ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες στο σημείο όπου θα τοποθετηθεί σύντομα ανελκυστήρας για να διευκολύνει τη διακίνηση των επισκεπτών και κυρίως αυτών με κινητικά προβλήματα.

Σύντομα προγραμματίζεται η φωταγώγηση της γέφυρας και η φύτευση των χώρων πρασίνου από παιδιά γειτονικού οικολογικού Δημοτικού Σχολείου, ενώ με την πλήρη αποπεράτωση του έργου, αρχές του 2014, θα πραγματοποιηθούν και τα επίσημα εγκαίνιά του.

Η “Υπέργεια Διάβαση Cyta” στη Λεμεσό αποτελεί το δεύτερο μεγάλο έργο υποδομής που χρηματοδοτεί η Cyta στο πλαίσιο της προσφοράς της στην κοινωνία και ιδιαίτερα στην οδική ασφάλεια. Το πρώτο ανάλογο έργο είναι η “Υπέργεια Διάβαση Cyta” στη Λευκωσία, η οποία εγκαινιάστηκε το 2003 και αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για την πρωτεύουσα.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ