www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

29.11.13

Η Cyta συστήνει την προσοχή στους πελάτες της





Η Cyta δέχεται το τελευταίο διάστημα διευκρινιστικά ερωτήματα, αλλά και παράπονα που αναφέρονται σε καμπάνια τρίτων, όπου πλέον δια ζώσης, προτείνεται εναλλακτικός τρόπος διεκπεραίωσης κλήσεων, με την εγκατάσταση ειδικού λογισμικού.



Η Cyta διευκρινίζει και ενημερώνει το κοινό ότι, δεν έχει συνάψει καμιά συμφωνία ή συνεργασία με οποιαδήποτε εταιρεία για παροχή τέτοιων υπηρεσιών. Μάλιστα, ενεργώντας κατά τρόπο που να καθίσταται πάντοτε άξια της εμπιστοσύνης του κοινού, σεβόμενη αρχές και αξίες, με τη δέουσα σοβαρότητα και σεβασμό προς τους πελάτες της, έγκαιρα και επίσημα ενημερώνει πάντοτε η ίδια το κοινό, για νέα προϊόντα ή συνεργασίες που την αφορούν.

Για τη διαφύλαξη της φήμης και του καλού ονόματός της, η Cyta θα ενεργήσει ενάντια οποιουδήποτε προσπαθήσει να αποκομίσει επαγγελματικά οφέλη ή να ευνοήσει κάποιο προϊόν ή υπηρεσία ή συμφέρον τρίτων, με τη χρήση του ονόματος και της φήμης της. Ως εκ τούτου, καλεί τους πελάτες της να φέρνουν σε γνώση της τέτοια περιστατικά.

Ως πάγια τακτική προστασίας των πελατών της, αλλά και του κοινού γενικότερα, η Cyta καλεί όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό, τι αφορά την εγκατάσταση προγραμμάτων, ώστε αυτά να προέρχονται μόνο από αξιόπιστες πηγές, διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος απόσπασης στοιχείων που αφορούν σε προσωπικά δεδομένα.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ