Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο.

2.9.13

Πολυιατρείο για δωρεάν εξετάσεις στην 78η ΔΕΘ με τη στήριξη της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού

Πολυιατρείο για δωρεάν εξετάσεις στην 78η ΔΕΘ με τη στήριξη της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού
Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. υποστηρίζει το έργο της ΜΚΟ «Γιατροί του Κόσμου» παραχωρώντας περίπτερο - πολυϊατρείο, που θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα λειτουργήσουν για την παροχή δωρεάν εξετάσεων τέσσερα ιατρεία :
· παθολογικό-καρδιολογικό,
· παιδιατρικό,
· οφθαλμιατρικό και
· γυναικολογικό.

Στα ιατρεία εθελοντές γιατροί θα παρέχουν προληπτικό έλεγχο και πρωτοβάθμια κλινική εξέταση σε επισκέπτες της Έκθεσης, με συμβουλευτικό χαρακτήρα, δίνοντας έμφαση στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Παράλληλα, θα λειτουργεί παιδότοπος με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση ανηλίκων τέκνων.
Δωρεάν εισιτήρια εισόδου θα προσφερθούν από τη ΔΕΗ στα γραφεία της Οργάνωσης των «Γιατρών του Κόσμου» στη Θεσσαλονίκη, ώστε αυτά να διατεθούν σε ανέργους, απόρους και ανασφάλιστους.
Υπογραμμίζεται ότι, πέρυσι το περίπτερο – «πολυϊατρείο» της ΔΕΗ διακρίθηκε από τον Πρόεδρο της HELEXPO ως το καλύτερο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2012, ξεχωρίζοντας για την αισθητική, τον σχεδιασμό του και τον κοινωνικό σκοπό που εξυπηρετούσε.
Το πολυιατρείο των «Γιατρών του Κόσμου» και της ΔΕΗ θα λειτουργεί καθημερινά από 7 έως και 15 Σεπτεμβρίου, με ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 16:00 – 22:00,
Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 22:00
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:
Γιατροί του Κόσμου (info@mdmgreece.gr www.mdmgreece.gr )
Αθήνα, τηλ: 210-3213150
Θεσσαλονίκη: τηλ: 2310-566641, 2315-314206

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ