www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

6.6.13

Η νέα ευέλικτη εταιρεία έρευνας αγοράς

Η νέα ευέλικτη εταιρεία έρευνας αγοράς

Η 361ο Research Solutions είναι η νέα εταιρεία έρευνας αγοράς που προσφέρει ευέλικτες λύσεις, προκειμένου να απαντήσει σε κάθε μικρή ή μεγάλη ερευνητική ανάγκη.

Η εταιρεία, η οποία έκανε τη δυναμική της εμφάνιση τον Μάρτιο του 2013, δημιουργήθηκε από έμπειρα στελέχη της ελληνικής αγοράς.
Θέτει ως στόχο να απαντήσει με σαφήνεια στα ερευνητικά ερωτήματα, συνδυάζοντας σύγχρονες και παραδοσιακές μεθοδολογίες, προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα της εποχής και πάντοτε προς όφελος των πελατών της.


Διαβάζοντας το όνομά της, γίνεται σαφές ότι παρέχει σφαιρική κάλυψη όλων των πιθανών ερευνητικών αναγκών, αφήνοντας παράλληλα χώρο στην καινοτομία. Σε αυτό βοηθά η χρήση ποικίλων μεθόδων ποσοτικής και ποιοτικής έρευνας, σε συνδυασμό με την έμφαση στην ομαδική δουλειά και την κατά περίπτωση συνεργασία με εξειδικευμένα στελέχη της Έρευνας Αγοράς. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που το motto της εταιρείας είναι : TeamWork makes the DreamWork. Η 361ο Research Solutions φιλοδοξεί να ξεπερνά πάντοτε τις προσδοκίες των πελατών της με υπηρεσίες και εργαλεία που σχεδιάζονται με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε έρευνας.

Στον τομέα της Ποσοτικής έρευνας, η 361ο Research Solutions προσφέρει υπηρεσίες Face-to-Face, In house C.A.T.I, Online research, Mystery Shopping, Observations, Traffic flows, Hall test, In-store interviews, Exit interviews, B2B research, Tracking studies καθώς και Omnibus/ Catibus.

Στον τομέα της Ποιοτικής έρευνας διενεργούνται Focus groups, Online focus groups, In-depth interviews, Telephone-depth interviews, Dual interviews, Conflict interviews, Family interviews, Observations, Shop-Alongs, Ethnography, Workshops, Desk research καθώς και Social Media.

Η 361ο Research Solutions είναι πλήρες μέλος της ESOMAR.

Παράλληλα, η εταιρεία εγκαινιάζει την παρουσία της στο Internet με το web site http://www.threesixtyone.gr/, στο οποίο μπορεί κανείς να βρει ενδιαφέροντα ερευνητικά συμπεράσματα για ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας και όχι μόνο.

Την 361ο Research Solutions μπορείτε επίσης να τη βρείτε στο Facebook στο www.facebook.com/361ResearchSolutions, καθώς και στο Twitter ως @361_R_Solutions.
Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στη Λεωφόρο Ηρακλείτου 1Α, στο Χαλάνδρι. Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι: τηλ. 211 1060700, email e.info@threesixtyone.gr.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ