www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

3.1.13

Οι αγώνες των playoff του αμερικανικού ποδόσφαιρου περνούν τον Ατλαντικό χάρη στο «Πάμε Στοίχημα»


Από αύριο, 4 Ιανουαρίου, οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» θα έχουν μια ακόμη συναρπαστική ευκαιρία να επιλέξουν στο κουπόνι. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. εμπλουτίζει τα παιχνίδια του κουπονιού και με το Αμερικανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (NFL).


Οι φίλοι του στοιχήματος και του Αμερικανικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου (NFL) θα μπορούν, πλέον, να επιλέξουν τον νικητή των εξαιρετικά συναρπαστικών αναμετρήσεων, στη φάση των playoff, μεταξύ των κορυφαίων αμερικανικών ομάδων, αλλά και να ποντάρουν στο σύνολο των πόντων προβλέποντας αν οι αγώνες θα τελειώσουν over ή under. Για τους μυημένους στο συναρπαστικό αυτό άθλημα, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξουν ποιο θα είναι το ζευγάρι του 47ου μεγάλου τελικού της 3ης Φεβρουαρίου 2013 στη Νέα Ορλεάνη αλλά και ποια ομάδα θα κατακτήσει το τίτλο του πρωταθλητή.
Η λίγκα που έχει την ευθύνη διοργάνωσης του πρωταθλήματος ονομάζεται NFL (NationalFootballLeague) και τη συγκροτούν τριάντα δύο (32) ομάδες, κατανεμημένες σε δυο (2) περιφέρειες (conferences) των δεκαέξι (16) ομάδων. Η κάθε περιφέρεια, η AFC (AmericanFootballConference) και η NFC (NationalFootballConference), διαθέτει τέσσερις (4) ομίλους (divisions) με τέσσερις (4) ομάδες ο καθένας.
Στα playoff προκρίνονται έξι (6) ομάδες από κάθε περιφέρεια, οι τέσσερις (4) νικητές του κάθε ομίλου και οι δυο (2) επόμενες ομάδες, με το καλύτερο ρεκόρ νικών (wildcards).
Οι δύο πρωταθλήτριες των περιφερειών (AFCchampion και NFCchampion) παίζουν στον τελικό, στο φημισμένο NFLSuperbowlτο οποίο είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στις ΗΠΑ και ένα από το πιο εμπορικά γεγονότα παγκοσμίως.
Περισσότερες πληροφορίες για τα στοιχήματα που προσφέρονται για το Αμερικανικό Ποδόσφαιρο , θα βρείτε στα πρακτορεία της ΟΠΑΠ ΑΕ αλλά και στο sitewww.opap.gr.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α. Ε.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ