www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

28.12.12

Ευχές και δώρα από την ΟΠΑΠ και την ΠΑΕ «Παναθηναϊκός» στα παιδιά του Κέντρου Προστασίας «Η Μητέρα»

Περιστέρι, 28 Δεκεμβρίου 2012

Τις κοινές τους ευχές για τη νέα χρονιά και πολλά δώρα έδωσαν σήμερα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα», στο Ίλιον, εκπρόσωποι της ΟΠΑΠ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.




Στην αντιπροσωπεία, εκτός από το μέλος του Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Γρηγόρη Φελώνη, τον Γ΄ Αντιπρόεδρο και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλη Κωνσταντίνου και Στράτο Σωπήλη, μετείχαν ο προπονητής της ομάδας Χουάν Ραμόν Ρότσα και οι παίκτες Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Ζέκα, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Χουχούμης, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρίας, Καπίνο, Δώνης, Αποστολόπουλος, Μαρινάκης και Κουσίδης.
Υποδεχόμενος την κοινή αντιπροσωπεία της ΟΠΑΠ και του Παναθηναϊκού ο διοικητής του Κέντρου, Δημήτρης Βεζυράκης, ευχαρίστησε εκ μέρους των παιδιών «την ΠΑΕ η οποία μας έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια, έτσι ώστε να μην αισθανόμαστε μόνοι, και την ΟΠΑΠ που από κοινού μας προσέφεραν αθλητικό υλικό για το αξιοποιήσουν τα παιδιά όπως θέλουν, εξασφαλίζοντας ώρες άθλησης και διασκέδασης».
Ο Γρηγόρης Φελώνης μετέφερε τις ευχές εκ μέρους της διοίκησης της ΟΠΑΠ, υπογραμμίζοντας πως η επίσκεψη και τα δώρα έγινε στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, αλλά και του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας. «Ακολουθώντας τα βήματα του Άϊ Βασίλη ήρθαμε να μοιράσουμε στα παιδιά κάποια δώρα και να δώσουμε τις καλύτερες ευχές μας. Θέλουμε το 2013 να τους χαρίσει υγεία και χαρά, αλλά και να είναι η χρόνια κατά την οποία θα ξαναβρεθούν με τους φυσικούς γονείς τους ή θα βρουν νέους γονείς» είπε και κατέληξε με τα συγχαρητήρια προς τη διοίκηση και τους εργαζόμενους «για το περίσσευμα ψυχής που χαρακτηρίζει τη λειτουργία του Κέντρου, συμβάλλοντας ο χώρος να είναι μια μεγάλη οικογένεια».
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρωτοστατεί σ’ αυτές τις εκδηλώσεις απ’ την εποχή που ο ίδιος αγωνιζόταν στα γήπεδα. «Θέλουμε να προσφέρουμε χαρά και ευτυχία στον κόσμο, ιδιαίτερα σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Γι’ αυτό ήρθαμε κοντά σ’ αυτά τα παιδιά».
Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Στέφανο Καπίνο υπογραμμίζοντας ότι «είναι σημαντικό να δίνουμε χαρά στα παιδιά, αλλά αυτό θα πρέπει να το κάνουμε όλο το χρόνο και όχι μόνο τέτοιες ημέρες».
Με το δικό τους εκδηλωτικό τρόπο και τα πολλά χαμόγελα, απάντησαν τα παιδιά στις ευχές και στα δώρα, με τα οποία θα εξοπλιστεί το γυμναστήριο του Κέντρου, χώρος ιδιαίτερα αγαπημένος γι’ αυτά.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Σημείωση: Στην ιστοσελίδα του ΑΠΕ έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες από την επίσκεψη για δωρεάν χρήση από τα ΜΜΕ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ