www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

13.11.12

Το νεότευκτο Celebrity Reflection για πρώτη φορά στον Πειραιά


 Αθήνα, 12 Νοεμβρίου 2012 - Το Celebrity Reflection, το πέμπτο κατά σειρά κρουαζιερόπλοιο κατηγορίας Solstice της Celebrity Cruises, χωρητικότητας 3.030 επιβατών, κατέπλευσε για πρώτη φορά στο λιμάνι του Πειραιά, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο κρουαζιέρας που πραγματοποιεί στην Ανατολική Μεσόγειο.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Reflection στο λιμάνι του Πειραιά, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις παροχές και τις ανέσεις του κρουαζιερόπλοιου και να ζήσουν από κοντά την μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει η Celebrity Cruises.

Το Celebrity Reflection ξεκίνησε τον περασμένο μήνα το επίσημο πρόγραμμα κρουαζιέρων στα νερά της Μεσογείου, όπου και θα βρίσκεται μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου, ενώ έπειτα θα διασχίσει τον Ατλαντικό Ωκεανό για να καταλήξει στο Μαϊάμι, απ’ όπου θα ξεκινήσει μια σειρά από 7ήμερες κρουαζιέρες στην Καραϊβική.

Το Celebrity Reflection ενσωματώνει μια σειρά από καινοτομίες, όπως το εξωτερικό γυάλινο ντους που προεξέχει της άκρης του πλοίου με θέα του μπάνιου στον ωκεανό, στην υπερπολυτελή Reflection Suite. Το πλοίο διαθέτει μία σειρά από αξιόλογες επιλογές διαμονής όπως οι AquaClass Suites με τις μεγάλες βεράντες και οι ψηλοτάβανες Signature Suites, με υπηρεσία butler όλο το εικοσιτετράωρο. Το εμπορικό κέντρο διαθέτει επώνυμες μπουτίκ, ενώ υπάρχουν θεματικά εστιατόρια και ποικιλία χώρων εστίασης, καθώς και πληθώρα επιλογών διασκέδασης από καφέ και μπαρ έως θεαματικές θεατρικές και μουσικές παραστάσεις. Το κορυφαίο AquaSpa by Elemis προσφέρει χαλαρωτικές θεραπείες και υπηρεσίες που περιλαμβάνουν Σάουνα, Χαμάμ,μασάζ, σπα και κομμωτηρίο. Τέλος, εντυπωσιακό είναι η έκταση φυσικού γρασιδιού στον χώρο του εξωτερικού εστιατορίου The Lawn Club Grill.

Ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ταξιδιωτικού οργανισμού Navigator και αποκλειστικού αντιπροσώπου της Celebrity Cruises στην Ελλάδα, είπε σχετικά: “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η Celebrity Cruises επιλέγει την Ελλάδα και τον Πειραιά για τα πρώτα ταξίδια του Reflection στην περιοχή της Μεσογείου. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η κρουαζιέρα παραμένει ένας προσιτός τρόπος διακοπών που δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να δει πολλαπλούς προορισμούς σε ένα μόνο ταξίδι.”
 

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ