www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

5.1.12

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ FMVOICE.GR

Αθήνα, Ιανουάριος 2012

Με τις ευχές μας για ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012 ξεκινά η μετάδοση του νέου, ανανεωμένου προγράμματος της ιστοσελίδας www.fmvoice.gr


, που αποτελεί τον πρώτο στην Ελλάδα ενημερωτικό ραδιοφωνικό σταθμό αποκλειστικά μέσω Διαδικτύου (web radio).

Παρά την ιδιαίτερα αρνητική οικονομική συγκυρία, συνεχίζουμε την προσπάθεια για τεκμηριωμένη και αποκαλυπτική πληροφόρηση, συνεχίζουμε το ρεπορτάζ και την ανάλυση των εξελίξεων, ανανεωνόμαστε, αλλά δεν αλλάζουμε πορεία πλεύσης…

Το νέο ραδιοφωνικό πρόγραμμα της www.fmvoice.gr, ξεκινά καθημερινά στις 12 το μεσημέρι με εκπομπές για τις Διεθνείς Εξελίξεις (Μωυσής Λίτσης), στην κίνηση των Χρηματιστηριακών Αγορών (Stock Voice Νίκος Σακελλαρίου) και για την Τεχνολογία (ΡάδιοΤεχνολογία Ρόη Χάικου).

Κάθε μέρα, στη 1:00 μ.μ. μεταδίδεται η εκπομπή «Ειδήσεις χωρίς… κούρεμα» την οποία επιμελούνται και παρουσιάζουν η Μαρίζα Θεοτοκάτου και ο Παναγιώτης Αθανασιάδης, με όλες τις ειδήσεις της ημέρας και σχόλια για την πολιτική και οικονομική επικαιρότητα

Ακολουθεί στις 2:00 μ.μ. η ζώνη με εκπομπές για κλάδους της οικονομίας: Για την Ενέργεια (με τον Κώστα Ψωμιάδη), τις Τράπεζες (Bank Voice με τη Ρόη Χάικου), τη Φορολογία (Prosvasis στη Φορολογία με τους Απόστολο Αλωνιάτη και Χάρη Τσοχαντάρη), το Εμπόριο (Δέσποινα Καραγιαννοπούλου) και τις Μεταφορές-Logistics (Έλενα Ερμείδου).

Στη ζώνη 3-4 μ.μ., ο αναλυτής Κωνσταντίνος Ματσούκας παρουσιάζει την εκπομπή «Real Profits», με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στοιχεία τεχνικής ανάλυσης για την εγχώρια, αλλά και τις ξένες αγορές.

-2-

Το ημερήσιο πρόγραμμα της www.fmvoice.gr ολοκληρώνεται με την παλαιότερη και πιο επιτυχημένη εκπομπή του Διαδικτυακού ραδιοφωνικού μας σταθμού «Ο Καλός και ο Κακός Βγαίνουν Βόλτα στη Σοφοκλέους», που μεταδίδεται από τις 4:00 έως τις 5:30 μ.μ. Ο Νίκος Μανεσιώτης και ο Κώστας Ψωμιάδης μαζί με τους καλεσμένους τους καταγράφουν και σχολιάζουν τις εξελίξεις, αναλύουν τα στοιχεία του ρεπορτάζ κι αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της οικονομικής και επιχειρηματικής ζωής, ενώ παρακολουθούν μαζί με τους ακροατές το κλείσιμο της χρηματιστηριακής ημέρας.

Συμπληρώνοντας πέντε (5) χρόνια λειτουργίας κι ενισχύοντας την ομάδα των συνεργατών μας, κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς την υλοποίηση των στόχων μας. Συνεχίζουμε με στέρεες βάσεις, την προσπάθεια που ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο του 2006, για να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο και καινοτόμο Μέσο Ενημέρωσης, που ιδρύθηκε και λειτουργεί αποκλειστικά από δημοσιογράφους, φέρνει στα ελληνικά δεδομένα νέες ιδέες και τεχνολογικές εφαρμογές, ενώ παράλληλα έχει καθιερωθεί ως μία διαφορετική φωνή στο χώρο της ενημέρωσης.



Με εκτίμηση


Η Διεύθυνση της
FmVoice.Gr



Σημ. για τους συντάκτες: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι συντελεστές του ραδιοφώνου, στην ιστοσελίδα (κατηγορία FMVOICE, ενότητα «Πρόγραμμα») και στο συνημμένο αρχείο.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ