www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

22.10.10

ΟΤΕ. Νέος πρόεδρος ο Μιχάλης Τσαμάζ

Τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ, σύμφωνα με το άρθρο 4.3.4 της συμφωνίας μετόχων μεταξύ της Deutsche Telekom και του Ελληνικού Δημοσίου.


Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η επιλογή αυτή εκφράζει την κοινή βούληση των βασικών μετόχων του ΟΤΕ. Ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στις 3 Νοεμβρίου.

Ο υπουργός Οικονομικών, κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σημείωσε: "Ο ΟΤΕ έχει πολύ μεγάλες προοπτικές μπροστά του. Έχει κομβικό ρόλο στην ανάπτυξη της χώρας και στην ευρύτερη περιοχή και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής οικονομίας. Είμαι σίγουρος ότι ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ, ως κοινή επιλογή των βασικών μετόχων του Οργανισμού, θα ανταποκριθεί με επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του και θα οδηγήσει τον ΟΤΕ στα επόμενα βήματά του".

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ