Κρίση στη Μέση Ανατολή: Η επόμενη μέρα για τον Έλληνα καταναλωτή * Τέσσερις μειώσεις φόρων ενεργοποιεί η κυβέρνηση τις επόμενες ημέρες * Τα προγράμματα κατάρτισης της ΔΥΠΑ οδηγούν σε εργασία - «Πάνω από 260.000 ωφελούμενοι» * Ανοίγει ο δρόμος για τα σιδηροδρομικά έργα ΣΚΑ - Οινόη και Μουριές - Προμαχώνας * Η Ιαπωνία προγραμματίζει τη διάθεση πετρελαίου από τα αποθέματά της * ΕΦΕΤ για Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή: Στο επίκεντρο η ασφάλεια των προϊόντων και η ενίσχυση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών * Τεχνολογία και ηλεκτρονικό εμπόριο - Πώς αλλάζουν οι συνήθειες των καταναλωτών - Στοιχεία για την Ελλάδα

19.11.19

Αυξάνεται στα 253 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός για την εξισωτική αποζημίωση 2019

Αυξάνεται στα 253 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός για την εξισωτική αποζημίωση 2019


Στα 253 εκατ. ευρώ έναντι 240 εκατ. ευρώ που ήταν μέχρι πρόσφατα, αυξάνεται ο προϋπολογισμός της εξισωτικής αποζημίωσης για το 2019, σύμφωνα με τροποποιητική απόφαση που υπέγραψε ο γενικός γραμματέας αγροτικής πολιτικής και διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Κώστας Μπαγινέτας.
Η μεγαλύτερη αύξηση προϋπολογισμού παρατηρείται στο υπομέτρο που αφορά την αντισταθμιστική ενίσχυση σε ορεινές περιοχές (υπομέτρο 13.1), ο οποίος πλέον ανέρχεται στα 170.300.000 ευρώ, έναντι 150 εκατ. ευρώ που ήταν μέχρι πρότινος.
Για το μέτρο που αφορά την αντισταθμιστική ενίσχυση σε άλλες περιοχές που αντιμετωπίζουν σημαντικά φυσικά μειονεκτήματα (υπομέτρο 13.2) ο προϋπολογισμός από τα 80 εκατ. ευρώ, ορίζεται πλέον σε 72.400.000 ευρώ.
Τέλος, στα 10.300.000 ευρώ ανέρχεται πλέον ο προϋπολογισμός για το υπομέτρο που αφορά τη χορήγηση αντισταθμιστικής ενίσχυσης σε περιοχές με ειδικά μειονεκτήματα, έναντι 10 εκατ. ευρώ που ήταν προηγουμένως.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ