www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

18.7.18

Ανέβηκε ο πήχυς των IAB Hellas MiXX Awards 2018



Στην Avakon+ το βραβείο "Best in Show". Περισσότερα από 300 στελέχη στην Τελετή Απονομής, στον θερινό κινηματογράφο «Μπομπονιέρα».


Με μεγάλη επιτυχία και με περισσότερα από 300 στελέχη της ελληνικής ψηφιακής αγοράς ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 12 Ιουλίου, στον θερινό κινηματογράφο «Μπομπονιέρα», η τελετή απονομής των MiXX Awards 2018, που διοργανώθηκαν για ακόμη μια χρονιά από το IAB Hellas, σε συνεργασία με την Direction Business Network και τελούσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Τα MiXX Awards είναι θεσμός με διεθνή χαρακτήρα και αποτελούν τον εορτασμό και την αναγνώριση των καλύτερων έργων της χρονιάς στο ελληνικό ψηφιακό οικοσύστημα,  με το έργο της αξιολόγησης να πραγματοποιεί και φέτος 11μελής διεθνής κριτική επιτροπή που, όπως πάντα, απαρτίζεται από καταξιωμένους και έμπειρους επαγγελματίες του δικτύου του IAB

Οι φετινοί νικητές

Το κορυφαίο βραβείο "Best in Show" απέσπασε εφέτος η Avakon+ (Who gets the Οscar), ενώ η Tempo ΟΜD ήταν για δεύτερη συνεχή χρονιά η εταιρεία, που απέσπασε τις περισσότερες διακρίσεις στο πλαίσιο του θεσμού.  Επίσης βραβεία μελών και χρυσά αγαλματίδια παρέλαβαν οι εξής εταιρείες στις επιμέρους κατηγορίες:
Brand Awareness and Positioning: Βραβείο Μελών: η εταιρεία Rascal για το "Giannis Needs Milko" και gold η εταιρεία bwin.gr για το "Who stole the cup".
Direct response & Lead Generation: Βραβείο Μελών η εταιρεία MRM/McCann Athens για το "Coca-Cola summer" και gold η Royal IHC/Digital Wise για το "StartDredging.com".
Best Brand / Product Launch: Βραβείο Μελών η Cosmote για το "Cosmote Family" και η Tempo Omd για το Coco.
Experimental and Innovative Campaign: Βραβείο Μελών και βραβείο gold η Giraffes in the kitchen για το "Melissa on the road".
Cross - Media Integration: Βραβείο Μελών η Τράπεζα Πειραιώς για το «Winbank mobile app - 2 μπούφοι» και gold πάλι η Τράπεζα Πειραιώς για το "Bancassurance Campaign #poupaeiokosmos".
Social: Βραβείο Μελών μοιράστηκαν o ΟΠΑΠ για το «Aθλητές τραγουδούν για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου» και η Bwin.gr για το "Who Stole The cup?". Χρυσό απέσπασε η Avakon+ για το "Who Gets the Oscar?".
PR Campaigns: Βραβείο Μελών η Cosmote για το "Cosmote prepaid Mastercard" και gold η Βwin.gr για το "Who Stole The cup?".                       
Mobile Advertising: Βραβείο Μελών η Εurobank - iPROSPECT / iSOBAR για το «Επιστροφή Christmas Campaign» και gold η Tempo Omd Hellas για το Coco.
Search: Βραβείο Μελών: Mindshare για το "ΑΙΑ e-parking service" και gold η Reprise - IPG MediaBrands για το "Mediamarkt: For Media marktBlackfriday is the brightest time".   
Branded Content & Native Advertising: Βραβείο Μελών η Rascal για το "Giannis needs Milko" και gold η Tempo Omd για το "The Greek Wonder Woman".   
Effective Use of Data: Βραβείο Μελών η ΒGM OMD για το «Φυσικό Αέριο, Real time programmatic campaign» και χρυσό η Generation Y για το «Όποιος και αν είναι ο λόγος».
                   
Σπύρος Παπαγεωργίου: Η μοναδικότητα του χαρακτήρα των ΜiΧΧ Awards
Κηρύσσοντας την έναρξη της μεγάλης τελετής των ελληνικών MiXX Awards ο πρόεδρος του IAB Hellas, Σπύρος Παπαγεωργίου, αναφέρθηκε στη σημασία του θεσμού της ελληνικής ψηφιακής διαφήμισης, ενώ επεσήμανε ότι «σταδιακά, χρόνο με το χρόνο αυξάνονται τόσο οι εταιρείες που συμμετέχουν όσο και τα έργα που διαγωνίζονται βάζοντας όλο και ψηλότερα τον πήχυ της διάκρισης. Ωστόσο, δεν είναι αυτό που κάνει τα MiXX Αwards μοναδικά», πρόσθεσε ο Σπύρος Παπαγεωργίου, για να παραθέσει ορισμένα κρίσιμα στοιχεία που τους προσδίδουν ξεχωριστό και διεθνή χαρακτήρα: Ο κανονισμός τους, τα μέλη της διεθνούς επιτροπής που κρίνουν τα έργα με μια οπτική εξωστρεφή και, φυσικά, το ίδιο το brand name των βραβείων. Παράλληλα, το βραβείο μελών λειτουργεί με δύο τρόπους: Πρώτα παρέχει την ευκαιρία σε όλα τα μέλη του IAB Hellas να ψηφίσουν και να αναδείξουν τα καλύτερα -κατά τη γνώμη τους- έργα, αλλά παράλληλα υπογραμμίζει την απόλυτη διαφάνεια του θεσμού, καθώς όλα τα έργα είναι διαθέσιμα σε κάθε μέλος, προκειμένου να τα αξιολογήσει.
«Τέλος, σε αντίθεση με άλλες προσεγγίσεις, δεν συνδέουμε καθόλου τoν αριθμό των συμμετοχών μιας εταιρείας με την πιθανότητα επιτυχίας της», σημείωσε με έμφαση ο Σπύρος Παπαγεωργίου εξηγώντας: «Αυτό σημαίνει ότι είναι δυνατόν μια εταιρεία με μία και μόνο συμμετοχή να μπορεί να κερδίσει την ύψιστη διάκριση. Κάτι που μπορεί να αφαιρεί πόντους από την εμπορικότητα των βραβείων, ωστόσο είμαστε βέβαιοι ότι προσθέτει στη θεσμική τους καθιέρωση και εγκυρότητα. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν τη μοναδικότητα του χαρακτήρα των ΜiΧΧ Awards», πρόσθεσε ο πρόεδρος του IAB Hellas, για να ευχαριστήσει στη συνέχεια όλους όσοι διαγωνίστηκαν, κατεβάζοντας ένα ή περισσότερα έργα στα φετινά βραβεία, τα μέλη της διεθνούς 11μελούς επιτροπής για το χρόνο και τη διάθεση που αφιέρωσαν στην αξιολόγηση των έργων, τα μέλη που ψήφισαν για το βραβείο μελών, τον μεγάλο χορηγό, την Cosmote, καθώς και όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε ο Σπύρος Παπαγεωργίου όλα τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του οργανισμού για την ενέργεια και τις ιδέες τους και τον αντιπρόεδρο του οργανισμού, Γ. Καποδίστρια, ο οποίος είχε τη συνολική ευθύνη και αυτήν τη χρονιά. Επίσης, ευχαρίστησε την Direction για «την άψογη συνεργασία και φυσικά όλους τους παρευρισκόμενους στη μεγάλη γιορτή».
Τέλος, ο πρόεδρος του IAB Hellas αναφέρθηκε στο φετινό βραβείο που επιμελήθηκε η εικαστικός, επιμελήτρια τέχνης, συνιδιοκτήτρια της M art (μια εταιρεία που δραστηριοποιείται τα τελευταία 20 χρόνια στο χώρο της τέχνης, αναδεικνύοντάς την ως μέσο επικοινωνίας), Ευγενία Μανωλιουδάκη, η οποία συνέδραμε με ένα μοναδικό έργο αποκλειστικά σχεδιασμένο για τα ελληνικά MiXX Awards.
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η Marie Claire Buffet, Business Program Manager του IAB Europe, η οποία μίλησε και αυτή με τη σειρά της για τη σημασία των ελληνικών βραβείων IAB Ηellas MiXX Awards 2018.

Χορηγοί
Πέρα από την Cosmote, που υπήρξε ο μεγάλος χορηγός, τη φετινή διοργάνωση του θεσμού υποστήριξαν χορηγικά, επίσης, οι ADWEB, steficon, Liquid Media, Mythos, DigitalWise και Polichromo.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ