www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

5.2.18

Κατά 573 εκατ. ευρώ μειώθηκαν οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις Δημοσίου τον Δεκ. 2017

Κατά 573 εκατ. ευρώ μειώθηκαν οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις Δημοσίου τον Δεκ. 2017


Σημαντική μείωση κατά 573 εκατομμύρια ευρώ σημείωσαν οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του κράτους προς τον ιδιωτικό τομέα τον Δεκέμβριο του 2017. Διαμορφώθηκαν στα 2,567 δισ. ευρώ από 3,140 δισ. ευρώ που ήταν τον προηγούμενο μήνα, τον Νοέμβριο.
Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία της Γενικής Κυβέρνησης που δόθηκαν στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα με αυτά, οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων μειώθηκαν τον Δεκέμβριο στα 765 εκατ. ευρώ έναντι 776 εκατ. ευρώ τον Νοέμβριο.
Αναλυτικότερα οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης περιορίστηκαν τον Δεκέμβριο στα 1,514 δισ. ευρώ έναντι 1,754 δισ. ευρώ το Νοέμβριο, ενώ οι αντίστοιχες οφειλές των νοσοκομείων μειώθηκαν στο ποσό των 326 εκατ. ευρώ έναντι 486 εκατ. ευρώ τον Νοέμβριο.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ