www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

30.6.16

Νέα επένδυση στα Χανιά από τη Ledra Hotels and Villas SA

 
Νέα επένδυση στα Χανιά από τη Ledra Hotels and Villas SA

Στις 15 Ιουλίου ανοίγει τις πόρτες του το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων της εταιρίας Ledra Hotels And Villas SA στα Χανιά.
To Domes Noruz Chania είναι ένα συγκρότημα 83 δωματίων και σουιτών με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, που εμπνέεται από την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής. Έχει προνομιακή θέση με εκπληκτική θέα, πάνω στην ακτή των Αγίων Αποστόλων, πολύ κοντά στην πόλη των Χανίων, ενώ αναμένεται να λειτουργήσει ως ξενοδοχείο για ενηλίκους - ‘Adults Only Hotel- προσφέροντας μοναδική εμπειρία διαμονής.
Διαθέτει βιοκλιματικές εγκαταστάσεις, Spa και γυμναστήριο, αίθουσες σεμιναρίων, δύο πισίνες θερμαινόμενες, αλλά και παράλιο εστιατόριο δια χειρός του διάσημου σεφ Δόξη Μπεκρή. Στα μπαρ, πισίνας και παραλίας, την επιμέλεια των cocktail κι όχι μόνο έχει ο mixologist Γιώργος Δεντράκης. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν ατομικές πισίνες ή εξωτερικά θερμαινόμενα υδρομασάζ. Ανακαλύψτε το ξενοδοχείο μέσα από το επίσημο site του www.domesnoruz.com
«Βάλαμε τις δικές μας πινελιές αισθητικής, ώστε η διαμονή στο Domes Noruz Chania να γίνει μοναδική εμπειρία. Από τη στιγμή του αρχικού σχεδιασμού μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, η ομάδα μας δουλεύει και δημιουργεί μια καινοτόμα μονάδα στην αντίληψη προσφοράς υπηρεσιών. Φτιάξαμε, έτσι, όλοι μαζί, ένα φρέσκο, ιδιαίτερο ξενοδοχείο, χαρακτηριστικά που θεωρούμε ότι μπορεί αναδειχτούν και να ενισχυθούν από τον καταπληκτικό προορισμό των Χανίων» αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιώργος Σπανός Αντιπρόεδρος της Ledra Hotels and Villas SA.
Το Ξενοδοχείο στα Χανιά θα έχει εμπορική συνεργασία από τον Αύγουστο με τη Marriott International μέσω του brand Autograph Collection Hotels, ενός επιμελημένου δικτύου ανεξάρτητων πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων που ανήκουν στο δίκτυο πωλήσεων της Marriott International.
Σημειώνεται ότι η Marriott International, μέσω του brand Autograph Collection Hotels έχει από τον περασμένο Οκτώβρη συνεργασία με τη Ledra Hotels and Villas SA στο Domes of Elounda, στην περιοχή της Ελούντας στο Νομό Λασιθίου.
Πλέον δύο από τις μονάδες της Ledra Ηotels and Villas SA έχουν ενταχθεί στο μεγαλύτερο δίκτυο ξενοδοχειακών πωλήσεων παγκοσμίως και αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση στις ώριμες τουριστικά αγορές, ειδικά στις Η.Π.Α, και μεσοπρόθεσμα στις αναδυόμενες αγορές (πχ. Κίνα, Ινδία).
Σημειώνεται ότι η Αutograph Collection εξασφαλίζει στις μονάδες αυτές πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων της Marriott International, στο σύστημα marketing και κρατήσεών της, συμπεριλαμβανομένου και του προγράμματος Marriott Rewards.
Σχετικά με τη Ledra hotels and Villas
Η Ledra Hotels and Villas υλοποίησε πρόσφατα ένα κύκλο επενδύσεων στην Ελούντα, αναπτύσσοντας έναν αναπτυξιακό σχεδιασμό, όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Στον όμιλο ανήκει τo Domes of Elounda με 78 σουίτες με εξωτερικό θερμαινόμενο jacuzzi και ιδιωτική πισίνα, 31 Premium σουίτες ενός υπνοδωματίου, 42 οικογενειακές σουίτες, 5 πολυτελείς οικογενειακές σουίτες δύο υπνοδωματίων. Επιπλέον διαθέτει 36 ιδιωτικές κατοικίες από τις οποίες 28 Domes Luxury Residences και 8 Domes Private Residences, αλλά και 4 Ultraluxe Villas.
Επίσης, ο όμιλος διαθέτει στην ίδια περιοχή και το Sentido Elounda Blu, αλλά και συγκρότημα Pleiades Luxury Villas με 9 πολυτελείς κατοικίες με υψηλό δείκτη ιδιωτικότητας στον Άγιο Νικόλαο.


Σχετικά με την Autograph Collection Hotels
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του δικτύου Autograph Collection Hotels είναι ο υψηλός δείκτης ιδιωτικότητας. Μάλιστα καθένα από τα 100 και πλέον επιλεγμένα ξενοδοχεία βρίσκονται στους πιο δημοφιλείς διεθνώς προορισμούς και προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες τους. Exactly like nothing else είναι το κεντρικό σύνθημα του δικτύου Autograph Collection Hotels. Αυτό καταδεικνύει με τον πιο εύγλωττο τρόπο, ότι κάθε μονάδα που έχει ενταχθεί στο δίκτυο διακρίνεται για την εμβληματικότητά της, την εξέχουσα αρχιτεκτονική σχεδίαση και αισθητική, αλλά και την προσφορά υπηρεσιών υψηλής στάθμης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τα site:
www.autographhotels.com




ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ