www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

15.1.14

Βραβείο στη Cyta για την προσφορά της στην Οδική Ασφάλεια




Στο πλαίσιο τελετής που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας στην παρουσία επισήμων και εκπροσώπων - ανώτερων στελεχών δημόσιων οργανισμών και ιδιωτικών εταιρειών, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός REACTION τίμησε, μεταξύ άλλων συνεργατών του, τη Cyta για την προσφορά της στην Οδική Ασφάλεια και για τη στήριξη που πρόσφερε στις δράσεις της Reaction.




Το βραβείο – «Cyta, επίτημο μέλος της Reaction»  παρέδωσε εκ μέρους  του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Διευθυντής του Γραφείου του κ. Παναγιώτης Αντωνίου. Παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση, η Προϊσταμένη Δημοσίων Σχέσεων της Cyta κα Αλεξία Γιαλλουρίδου χαιρέτισε τη δράση της Reaction, κυρίως σε θέματα που αφορούν ενημέρωση και καλλιέργεια οδικής συνείδησης στους νέους, ένα ζήτημα στο οποίο η Cyta επικεντρώνει εδώ και χρόνια την προσφορά της.

Συγκεκριμένα, αξίζει να αναφερθεί ότι στο θέμα της Οδικής Ασφάλειας, η Cyta, παράλληλα με την εκπαίδευση του προσωπικού και δη των οδηγών, αλλά και τον εξοπλισμό του στόλου των οχημάτων της με συστήματα ασφαλούς οδήγησης, συνεχίζει από το 2004 να προσφέρει στην κοινωνία και ειδικά στους νέους. Συγκεκριμένα από το 2004 προσφέρει  δωρεάν εκπαίδευση στους στρατιώτες, με σεμινάρια που  διοργανώνονται εντός των στρατοπέδων παγκύπρια. Παράλληλα, συνεχίζει να στηρίζει την καλλιέργεια οδικής συνείδησης στα παιδιά προδημοτικής και δημοτικής εκπαίδευσης, παραχωρώντας δωρεάν κράνη στο πλαίσιο εκπαίδευσης που γίνεται σε οργανωμένα σύνολα μαθητών στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της Αστυνομίας στη Λευκωσία.  

Η Cyta είναι πρωτεργάτης-μέλος της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Οδική Ασφάλεια, η οποία αριθμεί σήμερα περισσότερα από 2.350 μέλη. Περισσότερα για τη δράση της Cyta στην Οδική Ασφάλεια διαβάστε στην ιστοσελίδα https://www.cyta.com.cy/road-safety.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ