www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

19.6.12

Η παγκόσμια Στρατηγική του Alliott Group για τα επόμενα 5 χρόνια Growing your local connection worldwide


Αθήνα, 19 Ιουνίου, 2012 – Στην τρέχουσα παγκόσμια διαμορφωμένη οικονομική κατάσταση και με δεδομένα τα χαρακτηριστικά της ωριμότητας, το παγκόσμιο δίκτυο Alliott Group διαμορφώνει τον κεντρικό πυρήνα της παγκόσμιας στρατηγικής του σε ορίζοντας πενταετίας (2013-2018) που θα έχει ως βάση το μήνυμα: «Growing your local connection worldwide».


Στη διαμόρφωση της νέας στρατηγικής έχει οδηγήσει η υψηλή θέση του Alliott Group στην παγκόσμια κατάταξη παγκοσμίως, οι δυνατότητες ανάπτυξης που υπάρχουν να περαιτέρω άνοδο στην παγκόσμια κλίμακα, η δομή των νέων αγορών σε συνδυασμό με την ποιότητα του δικτύου της και του οικονομικού ορθολογισμού.
Κεντρικές προτεραιότητες της στρατηγικής του «Growing your local connection worldwide», στο πλαίσιο των νέων γεωοικονομικών αξιών που έχουν μεταβληθεί, είναι η ύπαρξη της ανάγκης για ανάπτυξη στρατηγικών συμμαχιών σε νέα κράτη-αγορές, με τη διατήρηση και συνέχιση της σχέσης με τους υπάρχοντες πελάτες.
Η αύξηση του μεριδίου του Alliott Group σε παγκόσμιο επίπεδο, θα αποτελέσει το βασικό στόχο δίνοντας έμφαση στην ενδυνάμωσή του μέσω της ανάπτυξης νέων συνεργασιών στις τοπικές αγορές, και στην διεύρυνση του πελατολογίου σε νέους επιχειρηματικούς κλάδους, με τη δημιουργία μίας ζωντανής σχέσης με σημαντικούς οικονομικούς φορείς της κάθε αγοράς.
Για τον σκοπό αυτό, το νέο στρατηγικό σχέδιο, παράλληλα με τις κλασικές δράσεις για την ενίσχυση του δικτύου παγκοσμίως, θα περιλαμβάνει και ένα πακέτο κίνητρων, οι οποίες συνδυάζουν νέες καινοτόμες λογιστικές και φοροτεχνικές πολιτικές προσαρμοσμένες στους τοπικούς θεσμούς, ενώ θα δοθεί έμφαση στην ενδυνάμωση των σχέσεων με νέους επιχειρηματίες με ταυτόχρονη ενθάρρυνση της νεανικής επιχειρηματικότητας.
Στην επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου αναμένεται να συμβάλουν το εξειδικευμένο προσωπικό του Alliott Group, η παγκόσμια δικτύωση, η εφαρμογή νέων τεχνολογιών για αμεσότερη και αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών και η εμπειρία χειρισμού πολυεθνικών και τοπικών πελατών. Παράλληλα, η συγκεκριμένη στρατηγική θα οικοδομηθεί με βάση τα αποτελέσματα των προηγούμενων στρατηγικών προγραμμάτων του ομίλου, που έχουν καταστήσει το Alliott Group σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα παγκοσμίως.
Ο κ. Γιάννης Κλεώπας, Αντιπρόεδρος (και υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου) του Δ.Σ. της Alliott Group, και παράλληλα Πρόεδρος Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής του Alliott Group, σε δηλώσεις του τόνισε: «Στη νέα στρατηγική θα δώσουμε όλα εκείνα τα εργαλεία και θα πάρουμε όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες, που θα πυροδοτήσουν μια νέα διαδικασία ανάπτυξης του δικτύου του Alliott Group. Είμαστε υπερήφανοι που κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών το Alliott Group αναπτύχθηκε παράλληλα με τους πελάτες της, συντελώντας στη διαμόρφωση ενός προηγμένου φορολογικού - λογιστικού οργανισμού, που αποτελεί πρότυπο παγκοσμίως», ενώ πρόσθεσε ότι «η επιτυχία του Alliott Group στηρίχθηκε στα στελέχη του και στην προσήλωσή τους στις αξίες του. Σε μία περίοδο μεγάλων προκλήσεων παγκοσμίως για τον κλάδο, η νέα στρατηγική θα στηριχτεί στις ίδιες θεμελιώδεις αξίες, οι οποίες μας έχουν οδηγήσει σε αυτή τη θέση διεθνώς. Η διεύρυνση σε νέες αγορές, η αφοσίωση στο σχεδιασμό, στη δέσμευση για την ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων, αποτελούν τα εχέγγυα για την επίτευξη των υψηλών στόχων.»
- Τέλος -

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ