www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

16.12.13

Η Otesat-Maritel προσθέτει το σύστημα ECDIS by MARIS AS στο portfolio των υπηρεσιών της

Τη σύναψη συνεργασίας με τη νορβηγική εταιρεία MARIS AS και την προσθήκη των προϊόντων και υπηρεσιών ECDIS by MARIS AS στο portfolio των προϊόντων εξοπλισμού γέφυρας, ανακοινώνει η Otesat-Maritel, μέλος του Ομίλου OTE, ενός από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς Ομίλους στη ΝΑ Ευρώπη. Η εταιρεία MARIS, με 7.500 και άνω εγκαταστάσεις συστημάτων ECDIS, έχει πετύχει την αναγνώριση της ναυτιλιακής αγοράς ως κυρίαρχος πάροχος συστημάτων ECDIS και των συνδεόμενων με αυτά υπηρεσιών.


Το σύστημα ECDIS υποστηρίζεται μέσω μιας μοναδικής πλατφόρμας με το όνομα MARIS Bridge Assistant (MBA). Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, η πλατφόρμα MBA επιτρέπει την παραγγελία ηλεκτρονικών ναυτικών χαρτών (ENCs), ενώ διαθέτει προηγμένες εφαρμογές όπως προτεινόμενη βέλτιστη πορεία για την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου, την εμφάνιση πληροφοριών όπως προβλέψεις καιρού και ρευμάτων στους ηλεκτρονικούς χάρτες των πλοίων κλπ. Το ECDIS900 της MARIS AS είναι σύστημα συμβατό με το νέο πρότυπο IEC 61174:2008 ED3 και παρέχει πλεονεκτήματα όπως ευκολία στη χρήση, πλήρη συμβατότητα με Microsoft Windows, δυνατότητα για On-line παραγγελία ηλεκτρονικών χαρτών, πρόγνωση καιρού κλπ.

Επίσης, στην ευρεία αποδοχή του ECDIS900 από τη ναυτιλιακή αγορά συμβάλλουν οι επιπλέον δυνατότητες, όπως σύνδεση με τερματικά AIS (Automatic Identification System), ενσωμάτωση εφαρμογής Admiralty Total Tide για πρόβλεψη παλιρροιών, διασύνδεση με NAVTEX για λήψη και απεικόνιση μηνυμάτων, πιστοποιημένη εκπαίδευση κ.λ.π.

Το ECDIS είναι πιστοποιημένο από τους κορυφαίους διεθνώς νηογνώμονες και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του παρέχονται και υποστηρίζονται από όλα τα μεγάλα ναυτιλιακά κέντρα, παγκόσμια. Η Otesat-Maritel παρέχει στους πελάτες της 24/7 υποστήριξη και, με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών, υποστηρίζει τεχνικά το ECDIS στα μεγάλα ναυτιλιακά κέντρα του κόσμου.




Σχετικά με την Otesat-Maritel
Η Otesat-Maritel, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, είναι η ηγέτιδα εταιρεία παροχής Δορυφορικών Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία και μία από τις μεγαλύτερες της διεθνούς ναυτιλιακής αγοράς. Παρέχει υπηρεσίες Inmarsat, Iridium, VSAT και ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες στην Ελληνική και την παγκόσμια ναυτιλιακή αγορά με το συνδυασμό σταθερών, κινητών, δορυφορικών δικτύων και εφαρμογών πληροφορικής.
Η Otesat-Maritel επιπλέον αναπτύσσει και παρέχει Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας, όπως επικοινωνία πληρωμάτων, λογισμικά αμφίδρομης ανταλλαγής δεδομένων, υπηρεσίες IP, υπηρεσίες γέφυρας (terminal equipment BNWAS, Radio Survey GMDSS, VDR/SVDR), υπηρεσίες διαχείρισης τηλεπικοινωνιακής κίνησης και υπηρεσιών, μέσω web. Παράλληλα, παρέχει δορυφορικό τερματικό τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, υπηρεσίες L.R.I.T. (Authorized Service Provider), υπηρεσίες ενεργοποίησης τερματικών Inmarsat (Point of Sales Activation) και Iridium, καθώς και υπηρεσίες Εκκαθάρισης (Accounting Authority services GR01 και GR12). Η εταιρεία διαθέτει πλήρη τεχνική και εμπορική υποστήριξη πελατών 24/7, σε όλο τον κόσμο.
Η Otesat-Maritel είναι η μόνη ελληνική ναυτιλιακή τηλεπικοινωνιακή εταιρεία πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών προϊόντων-υπηρεσιών της, συμπεριλαμβανομένων των επικοινωνιών ξηράς-πλοίου, πλοίου-ξηράς, πλοίου-πλοίου και ξηράς-ξηράς.


Σχετικά με τη MARIS AS
H MARIS έχει τη βάση της στο Tønsberg της Νορβηγίας και αποτελεί αναγνωρισμένο τεχνολογικό κέντρο για εφαρμογές στη θάλασσα. Ο κύριος ιδιοκτήτης είναι το Grieg Group (www.grieg.no). Η κληρονομιά της MARIS ξεκινάει στα μέσα του 1960 με την αρχή της έκρηξης της τεχνολογίας της πληροφορικής για εφαρμογές στη θάλασσα. Η MARIS αποτελεί κατασκευαστικό οίκο με παγκόσμια εμπειρία σε συστήματα πλοίων. Με καινοτομία στη μηχανική έχει προσθέσει πολλές παγκόσμιες πρωτιές στη λίστα της. Μεταξύ αυτών είναι το πιστοποιημένο με “Wheelmark” ECDIS και PC Radar/ARPA, το πιστοποιημένο με “IEC 60945” Flat Panel Computer και το VDR/ECDIS COMBO. Η MARIS έχει θυγατρικές εταιρείες στη Σιγκαπούρη και τη Ρωσία.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ