www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

5.9.23

ΕΒΕΑ: Χώροι φύλαξης βρεφών σε μικρές επιχειρήσεις


 

ΕΒΕΑ: Χώροι φύλαξης βρεφών σε μικρές επιχειρήσεις

Το πρόγραμμα για τους χώρους φύλαξης βρεφών εντός των επιχειρήσεων, συζητήθηκε στην συνάντηση που είχαν χθες η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, και η Υφυπουργός  Μαρία Κεφάλα με την Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Σοφία Κουνενάκη - Εφραίμογλου. Το πρόγραμμα εφαρμόζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας και στοχεύει στην εναρμόνιση της οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής και την ενδυνάμωση των γυναικών στην αγορά εργασίας. 

Στο πλαίσιο αυτό, προτάθηκε από την πρόεδρο του ΕΒΕΑ η ενδεχόμενη επέκταση του προγράμματος, ώστε να καλύπτονται και συστάδες μικρότερων επιχειρήσεων. Η ατζέντα της συζήτησης περιελάμβανε επίσης την ενίσχυση του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία», μέσω της κινητοποίησης μελών του ΕΒΕΑ για την παροχή εργασίας σε άτομα που βρίσκονται σε συνθήκες αστεγίας.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ