Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο.

28.6.16

Πρόεδρος ΔΕΗ προς εργαζόμενους

Πρόεδρος ΔΕΗ προς εργαζόμενους: Στα χέρια όλων μας είναι να κάνουμε τη ΔΕΗ ισχυρότερη 

 

Την προειδοποίηση ότι η κατάσταση για τη ΔΕΗ εξελίσσεται σε κρίσιμη και τη βεβαιότητα ότι οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση θα ανταποκριθούν σε όσες προσπάθειες ή θυσίες και αν χρειαστούν, εκφράζει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης, σε επιστολή προς όλους τους εργαζόμενους του ομίλου, στην οποία περιγράφει τις προσκλήσεις και δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει η εταιρεία.
Ο πρόεδρος της ΔΕΗ σημειώνει ότι «με τις κατάλληλες δράσεις, επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και μέτρα θα μπορέσουμε όχι μόνο να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, αλλά και να καταστήσουμε τη ΔΕΗ ακόμη πιο εύρωστη και ισχυρή». Προσθέτει, ωστόσο ότι «στην κατεύθυνση αυτή δεν επιτρέπεται καμία ολιγωρία, καμία προκατάληψη ή εμμονή στο παρελθόν» και ότι «πράγματα, τα οποία, πριν από λίγα χρόνια, ήταν αδιανόητα, σήμερα είναι επιβεβλημένες επιλογές, προκειμένου να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο από τις ολιγωρίες, τα σφάλματα και τις παραλείψεις του παρελθόντος».
Σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτάκη, στην Ευρωπαϊκή Ένωση προωθούνται με γοργούς ρυθμούς αλλαγές, ενώ οι καθετοποιημένες επιχειρήσεις και όσες έχουν υψηλά μερίδια στις εθνικές αγορές έχουν εδώ και πολλά χρόνια τεθεί στο στόχαστρο.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ