www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

15.11.13

Εκδήλωση έναρξης Έργου για μέτρηση της παραγωγικότητας και συγκριτικής αξιολόγησης στις κυπριακές επιχειρήσεις



Εκδήλωση έναρξης Έργου για μέτρηση της παραγωγικότητας και συγκριτικής αξιολόγησης στις κυπριακές επιχειρήσεις
Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013, 6.00 μμ
Αίθουσα Σόλωνα Τριανταφυλλίδη, κεντρικά γραφεία Τράπεζας Κύπρου, Αγία Παρασκευή

Το Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ) πραγματοποιεί εκδήλωση με την ευκαιρία της έναρξης του Έργου για την προώθηση της μέτρησης της παραγωγικότητας και της συγκριτικής αξιολόγησης (benchmarking) επιχειρήσεων. Το Έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Παραγωγικότητας και στοχεύει στη βελτίωση της παραγωγικότητας και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας. 
Η εκδήλωση, η οποία περιλαμβάνει εργαστήρι για ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, θα διεξαχθεί στην αίθουσα Σόλωνα Τρανταφυλλίδη στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρου στην Αγία Παρασκευή, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013, στις 6.00 μμ ‑ 8.00 μμ. Την εκδήλωση θα χαιρετήσει η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου.
Στο πλαίσιο του πιλοτικού αυτού έργου το ΚΕΠΑ φέρνει την αναγνωρισμένη πλατφόρμα BenchmarkΙndex της βρετανικής εταιρίας Winning Moves Ltd στη διάθεση των κυπριακών επιχειρήσεων και παρέχει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να μετρήσουν την απόδοσή τους και να τη συγκρίνουν με την απόδοση επιχειρήσεων από τον ευρωπαϊκό και διεθνή χώρο. Στη βάση των αποτελεσμάτων της συγκριτικής αξιολόγησης, το ΚΕΠΑ θα στηρίξει την ανάπτυξη σχεδίων δράσης από τις επιχειρήσεις για ανάληψη βελτιωτικών παρεμβάσεων. Το πιλοτικό πρόγραμμα, το οποίο θα υλοποιηθεί στη διάρκεια του 2014, αφορά περίπου 100 μικρομεσαίες επιχειρήσεις στους τομείς του Τουρισμού, της Βιομηχανίας Τροφίμων και της Μεταποίησης γενικότερα στις οποίες οι υπηρεσίες θα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ. 
Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο και για δήλωση συμμετοχής στην εκδήλωση επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΚΕΠΑ www,mlsi.gov.cy/kepa ή επικοινωνήστε με την Ανώτερη Λειτουργό Παραγωγικότητας κα Μαρία Νικολάου Χρίστου στο τηλ. 22806115, email: manicolaou@kepa.mlsi.gov.cy.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ