www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

13.2.12

Αθήνα 14 Φεβρουάριου 2012

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για την 5η έκδοση EuroCharity Yearbook «Leadership for Sustainability»
Συμμετοχές από 12 χώρες
Θα είναι η πρώτη κλιματικά ουδέτερη έκδοση


Η επικείμενη έκδοση EuroCharity Yearbook με τίτλο «Leadership for Sustainability» κερδίζει το παγκόσμιο ενδιαφέρον για συμμετοχή. Το 5ο EuroCharity Yearbook είναι μία έκδοση διεθνούς κύρους, με παγκόσμιο κοινό, ενώ θα διανεμηθεί σε περισσότερες από 50 χώρες. Η αγγλόφωνη έκδοση Yearbook θα δημοσιευθεί τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, την ίδια περίοδο με τη σύνοδο κορυφής του Rio+20, που θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της 20ης επετείου της Διάσκεψης του ΟΗΕ για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Η EuroCharity αναμένει συνολικά 40 συγγραφείς (κορυφαίοι ηγέτες, εταιρειών και οργανισμών και παγκοσμίου φήμης εμπειρογνώμονες) από όλο τον κόσμο για να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στη νέα έκδοση.
Μερικοί από τους διεθνείς φορείς και οργανισμούς που επιβεβαίωσαν μέχρι σήμερα τη συμμετοχή τους στην 5η έκδοση της EuroCharity, είναι, με αλφαβητική σειρά:
• Center for Leadership in Sustainability (CLS) (United States)
• Calvert Foundation (United States)
• European Business Ethics Network (EBEN) (Belgium)
• Globally Responsible Leadership Initiative Foundation (GRLI) (Belgium)
• Great Place to Work® Institute (United States)
• Green Growth Leaders (GGL) (Denmark)
• Institute for Sustainable Leadership (ISL) (Australia)
• Leaders for Economic Change programme(The Netherlands)
• Leadership for Environment and Development (LEAD) (United Kingdom)
• Narayana Hrudayalaya Foundation (India)
• PwC Center for Corporate Responsibility, Graduate School of Management (Russia)
• Serbian Business Leaders Forum (Serbia)
• The Frances Hesselbein Leadership Institute (United States)
• The Global Compact Network Spain (Spain)
• The Natural Step (Sweden)
• The Sustainable Leadership Forum (United States)

Προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στην έκδοση: 20 Φεβρουαρίου 2012.
Για πληροφορίες αναφορικά με τη σειρά εκδόσεων «EuroCharity Yearbook» επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα της EuroCharity: www.eurocharity.gr/el/yearbook ή επικοινωνήστε με την κ. Ηλέκτρα Λυμπεροπούλου στο 210 927 1110-29 ή μέσω E-mail στο:
ilektra.liberopoulou@eurocharity.org.

Ενημέρωση για το 5o EuroCharity Yearbook
Η φετινή 5η έκδοση της σειράς EuroCharity Yearbook φέρει τον τίτλο «Leadership for Sustainability» και είναι βασισμένη στο πνεύμα ότι οι ηγέτες, περισσότερο από ποτέ θα πρέπει να αγωνιστούν για τη δημιουργία ενός κόσμου πιο δίκαιου, οικονομικά βιώσιμου και με περισσότερη ευμάρεια.
Σήμερα που ο κόσμος αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς, η φιλοσοφία του «Leadership for Sustainability» δεν μπορεί να θεωρηθεί «πολυτέλεια», αλλά μια αναγκαιότητα. Κάθε τομέας της παγκόσμιας οικονομίας και κάθε επιχείρηση και οργανισμός, ανεξάρτητα από μέγεθος ή γεωγραφική κάλυψη, πρέπει να μεριμνήσει για τις επόμενες γενιές που έρχονται.
Η EuroCharity, το σημείο αναφοράς για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Πράσινη Οικονομία, φέτος θα αποτελέσει το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους ηγέτες εταιρειών και οργανισμών, προάγοντας το παγκόσμιο όραμα για την αειφορία. Στη φετινή αγγλόφωνη έκδοση, επιλεγμένες επιχειρήσεις και οργανισμοί θα παρουσιάσουν τους ηγέτες τους, την ταυτότητα, τις καλές πρακτικές και τη φιλοσοφία τους σε θέματα αειφορίας, διαχείρισης αλλαγών και διακυβέρνησης.
Εκτός από τις παρουσιάσεις των επιχειρήσεων και των ηγετών τους, την πολυτελή έκδοση θα συμπληρώσουν μηνύματα και τοποθετήσεις σημαντικών προσωπικοτήτων, ακαδημαϊκών, επιτυχημένων επιχειρηματιών, βραβευμένων οραματιστών, εκπροσώπων διακρατικών οργανισμών (ΟΗΕ, Ε.Ε.) αξιωματούχων, κορυφαίων εμπειρογνωμόνων, αρχηγών κρατών, καθώς και εκτενές φωτογραφικό υλικό.
- Τέλος -

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ