www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

3.2.13

Ανακοίνωση της Κεντρικής Τράπεζας – 2.2.2013 03/02/2013

Η Συντονιστική Επιτροπή έχει παραλάβει σήμερα (2.2.2013) την τελική έκθεση για τον διαγνωστικό έλεγχο για τις κεφαλαιακές ανάγκες των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων στην Κύπρο από τις εταιρείες PIMCO και Deloitte.

Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι με νομοθετική ρύθμιση που θα κατατεθεί σύντομα στη Βουλή, τροποποιείται η φορολόγηση των κερδών των παικτών του ΟΠΑΠ. Πλέον, η φορολογία των κερδών διαμορφώνεται στο 0% για τα κέρδη των παικτών κάτω των 100 ευρώ, 15% για τα κέρδη των παικτών μεταξύ 100 και 500 ευρώ, και 20% για τα κέρδη των παικτών από 500 ευρώ και άνω. Η απόφαση αυτή έρχεται με τη σύμφωνη γνώμη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η οποία –σε σχετικό αίτημα του υπουργείου Οικονομικών- απάντησε θετικά.




Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2013
  
Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι με νομοθετική ρύθμιση που θα κατατεθεί σύντομα στη Βουλή, τροποποιείται η φορολόγηση των κερδών των παικτών του ΟΠΑΠ.
Πλέον, η φορολογία των κερδών διαμορφώνεται στο 0% για τα κέρδη των παικτών κάτω των 100 ευρώ, 15% για τα κέρδη των παικτών μεταξύ 100 και 500 ευρώ, και 20% για τα κέρδη των παικτών από 500 ευρώ και άνω.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ