Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο.

3.5.18

Bloomberg: Η ελληνική οικονομία θα συνεχίσει να ανακάμπτει, ενισχύοντας τις προοπτικές των τραπεζών

Bloomberg: Η ελληνική οικονομία θα συνεχίσει να ανακάμπτει, ενισχύοντας τις προοπτικές των τραπεζών


«Η ελληνική οικονομία αναμένεται να  συνεχίσει να ανακάμπτει, ενισχύοντας τις προοπτικές των τραπεζών» τονίζει το πρακτορείο Bloomberg ,υπογραμμίζοντας ότι «οι δοκιμασίες αντοχής  (stress tests) των ελληνικών τραπεζών για το 2018 θα διεξαχθούν ομαλά, σε αντίθεση με το 2015».
Αναλυτές του Bloomberg υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται να προκύψει κεφαλαιακή αναταραχή λόγω των δοκιμασιών αντοχής των ελληνικών τραπεζών το 2018, καθώς η πιθανότητα  αρνητικού σεναρίου  είναι πολύ λιγότερο σοβαρή από ό, τι το 2015 και δεν θα υπάρξει επανεξέταση της ποιότητας του ενεργητικού των τραπεζών.
Όπως σημειώνει το Bloomberg «τα stress tests των ελληνικών τραπεζών για το 2018 αναμένεται να είναι μία τυπική διαδικασία, χωρίς πολιτική βούληση να εντοπιστούν αδυναμίες των τραπεζών πριν τη λήξη του  τρίτου προγράμματος διάσωσης τον ερχόμενο Αύγουστο».

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ